Ugrás a tartalomra

Pályázati felhívások

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. június 05. szombat 08:13
Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának Sport Bizottsága a hazai és nemzetközi szabadidős és sportrendezvények támogatására az alábbi pályázatokat hirdeti meg.

Hazai és nemzetközi szabadidős és sportrendezvények támogatása

A bizottság pályázatot hirdet a hazai, nemzetközi, szabadidős és sportrendezvények támogatására odaítélhető összegek elnyerésére. A pályázat célja a Miskolc közigazgatási területén működő sportszervezetek által a városban megrendezésre kerülő hazai vagy nemzetközi sportrendezvényeinek pályázati úton történő támogatása.

Pályázati kategóriák: hazai, nemzetközi, szabadidős és sportrendezvények. A rendelkezésre álló keretösszeg: 1.000.000 forint.

A pályázat beküldési határideje (postai úton és elektronikusan): június 25-e, 12:00. Kérik, hogy a postai úton történő feladás dátuma legkésőbb június 25-e, 12 óra legyen. A pályázatokat elektronikusan a porcs.daniel@miskolc.hu vagy a horvath.fatima@miskolc.hu e-mail-címre várják.

A pályázatról bővebb információ telefonon a 06/46 512-700 / 2777-es melléken vagy a fenti e-mail-címeken kérhető.

Sport Mecénás Alapból igényelhető támogatás

A bizottság pályázatot hirdet a Sport Mecénás Alapból odaítélhető támogatások elnyerésére. A pályázat célja a Miskolc közigazgatási területén működő sportszervezetek, valamint általuk a városban megrendezésre kerülő hazai vagy nemzetközi sportrendezvényeinek pályázati úton történő támogatása, hazai vagy nemzetközi sportrendezvényeken, edzőtáborokban való részvétel, továbbá utánpótlásnevelés-fejlesztést végző szervezetek pályázati úton történő támogatása.

Pályázati kategóriák:
• Működési támogatás biztosítása sportegyesületek, szakosztályok, valamint egyéb sportszervezetek részére.
• Bajnoki rendszeren kívüli kiemelkedő sportesemények támogatása, nagy létszámot megmozgató szabadidős események rendezési költségeihez való hozzájárulás.
• Hazai vagy nemzetközi sportversenyen, edzőtáborban való részvétel támogatása.
• Utánpótlás-nevelés biztosítása céljából támogatás nyújtása.

A rendelkezésre álló keretösszeg: 3.000.000 forint. A pályázat beküldési határideje (postai úton és elektronikusan): június 25-e 12:00. Kérik, hogy a postai úton történő feladás dátuma legkésőbb június 25-e, 12 óra legyen. A pályázatokat elektronikusan a porcs.daniel@miskolc.hu vagy a horvath.fatima@miskolc.hu e-mail-címre várják. A pályázatról bővebb információ telefonon a 06/46 512-700 / 2775-ös melléken vagy a fenti e-mail-címeken kérhető.

 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!