Ugrás a tartalomra

Truváj és Trécs: Kamu lett, maradhat?

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 10. szombat 20:27
Szezonzáró előadásához érkezik a Truváj és Trécs. A Művészetek Háza Kávézó színházi klubja ismét valami különlegessel várja az érdeklődőket, amelyet Fandl Ferenc, Harsányi Attila és Rudolf Szonja vezet majd elő. Az előadás címe: Kamu lett, maradhat?
Fotók: Horváth Csongor

Legyen Ön a MÜHA új hazugságvizsgálója, és buktassa le a hantázó színészeket! Különleges, krimielemekkel tarkított improvizációs esttel búcsúzik a Truváj és Trécs a tavaszi szezontól június 14-én, szerdán 20 órakor. A MÜHA színházi estje nyári szünetre megy, de egy utolsó nagy dobással még készülnek: három színművész, több különböző történet, egyvalaki azonban hazudik.

Ez a Truváj és Trécs nagy Kamu estje, amelyre az eddig fellépő Fandl Ferenc és Harsányi Attila színművészek mellett Rudolf Szonja művésznőt látjuk vendégül. Több különböző szituációban kell helyt állniuk. Kettőnek mindig könnyű dolga lesz, egy viszont ordas nagy hazugságot hint majd minden esetben a nézők elé, akiknek el kell dönteniük: ki a kamugép?

Az interaktív színházi est így kortalan szórakozást ígér a műfaj kedvelőinek, némi krimihangulattal és jó sok impróval fűszerezve. Az est szokás szerint a jótékonyság jegyében telik majd, ezúttal is a Miskolci Nemzeti Színház javára. A mottó változatlan: mulassunk úgy, hogy haszna legyen.

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!