Ugrás a tartalomra

Útlezárások léptek életbe a Tour de Hongrie miatt

MTI
Utoljára módosítva
2024. május 10. péntek 12:44
A kerékpáros körverseny harmadik napján, pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves vármegyében forgalomkorlátozásokra kell számítani.
Korábbi Tour de Hongrie / Fotó: Horváth Csongor

A mezőny május 10-én, pénteken 11.45-kor Kazincbarcikáról indul, majd Tardona - Nagyvisnyó - Szilvásvárad - Bélapátfalva - Mónosbél - Szarvaskő útvonalon haladnak Egerig. Egerből a 24-es főutat érintve Egerbakta településen át Sirokig mennek, ahonnan Verpelét felé kanyarodnak el, majd Kisnána - Domoszló - Markaz - Abasár településeken át haladnak Mátrafüred felé. A  versenyzők a Mátraháza - Parád - Recsk - Tarnaszentmária - Kisnána - Domoszló - Markaz -Abasár - Mátraháza kört megtéve indulnak el a Kékestetőre, ahová várhatóan 16.30 órakor érkeznek az első versenyzők - tájékoztatott az MTI az Útinform híradása szerint. 

Az Útinform felhívta a figyelmet, hogy a mezőny elhaladásakor, egy-egy útszakaszon rendőri segítséggel megállítják a forgalmat, és a csomópontokban is rendőri forgalomirányításra kell számítani. A verseny közben - rendőri irányítás mellett - lesz lehetőség az útvonalat keresztező közlekedésre - tették hozzá. Kazincbarcika belterületét és a Kékestetőt érintő lezárásokra a kihelyezett táblák hívják fel a figyelmet - közölték.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!