Ugrás a tartalomra

Csúnyán behúzták a csőbe a sárospataki nőt

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 25. szerda 09:48
Több mint 700 ezer forintot bukott egy nő, mert meg akarta védeni a befektetését. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

Megtörtént esetről számolt be a police.hu: csalás miatt folytat nyomozást a Sárospataki Rendőrkapitányság egyelőre ismeretlen tettessel szemben. Egy nő tett bejelentést, miután észlelte, hogy feltehetően csalás áldozata lett. Az „álprofil” egy üzenő felületen azzal kereste meg, a sértetett, hogy bitcoin befektetését zárolták, de ha befizet 260 ezer forintot, akkor minden rendben lesz. Az első utalást még továbbiak követték, amíg a nő rájött, hogy csalás áldozatává vált, majd feljelentést tett a rendőrségen. A Sárospataki Rendőrkapitányság csalás miatt folytat eljárást az ügyben.

Hozzáteszik, a tapasztalatok azt mutatják, hogy a bűnözők tárháza kifogyhatatlan, de a cél ugyanaz, megtudni az áldozatok banki adatait, hozzáférni a számlájukhoz, csalárd módon megszerezni a pénzüket.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!