Ugrás a tartalomra

DVTK-Mezőkövesd – Vigyázzunk egymásra a régóta várt újbóli első meccsen is

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 29. péntek 14:48
Nézők előtt rendezik meg a szombati DVTK-Mezőkövesd labdarúgó mérkőzést – erről a napokban döntött a miskolci klub vezetése. A szabadtéri rendezvényekre vonatkozó kormányrendeletnek megfelelően azonban csak korlátozott létszámban léphetnek be szurkolók a miskolci stadionba, de így is több mint háromezren buzdíthatják majd a piros-fehéreket.
Ilyen jelenetre egyelőre még várni kell, de szombaton már nézők előtt rendezik meg a meccset.

A vonatkozó kormányrendelet értelmében a stadionokban oldalirányban csupán minden negyedik széken ülhetnek szurkolók a lelátón, miközben közvetlenül előttük és mögöttük sem ülhet senki. Az ajánlott biztonsági távolság betartását szombaton Miskolcon is szigorúan ellenőrzik majd. A stadionon kívül pedig a rendőrség és a rendészet közösen dolgozik a rend fenntartásán.
 
Mindannyian régóta vártuk már, hogy végre ott lehessünk a lelátón, és végre újra együtt biztathassuk a MI csapatunkat - áll a miskolci polgármesteri hivatal közleményében. De a veszély még nem múlt el teljesen, éppen ezért arra kérünk minden diósgyőri szurkolót, és különösen a szurkolói csoportokat és a vezérdrukkereket, hogy segítsenek abban, hogy problémamentesen és egészségügyi szempontból is biztonságosan rendezhessék meg a szervezők ezt a mérkőzést, amelyen végre újra lehetőséget kapunk arra, hogy személyesen is ott lehessünk a stadionok újranyitásánál és hozzásegítsük csapatunkat a győzelemhez.

Éppen ezért Veres Pál Miskolc MJV polgármestere arra kéri a szurkolói csoportok vezetőit, a szurkolókat, hogy tartsák be az óvintézkedéseket saját maguk és szurkolótársaik érdekében.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!