Ugrás a tartalomra

Egy perc Miskolc

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 22. szerda 17:09
Válogatás a szerdai nap híreiből.

Újrahasználati tanösvény

Újrahasználati tanösvényt avattak és egy szabadtéri közösségi teret is megnyitottak szerdán a MiReHu József Attila utcai telephelyén. A programot az Európai Hulladékcsökkentési hét jegyében a csomagolási hulladékok és annak újrahasznosítása témakörben szervezték a társaság munkatársai. A jövőben a parkot bárki megtekintheti. 

Sajtófotók a Szinva teraszon

Miskolcra érkezett a 41. Magyar Sajtófotó Kiállítás. A három miskolci Rotary Club a Szinva Teraszra álmodta meg a kiállítást. A fotók a sport legemlékezetesebb pillanatain át, az orosz-ukrán háború szörnyűségeit is bemutatják. A 41. Magyar Sajtófotó Kiállítás december 11-ig látható a Szinva Teraszon.

Idén is lesz Mikulásfutás

Az egészségre és a segítségnyújtásra neveli a fiatalokat a Miskulásfutás. A Rotary Club idén is megszervezi a jótékonysági eseményt. Az indulók a Szent István térről rajtolnak majd, érintik többek között, a Hősök terét és a Déryné utcát is. A mikulássapkát a szervezők biztosítják, amelyben egy tombolaszelvény lesz elhelyezve. A rajt december 6-án, délután két órakor indul.

 

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!