Ugrás a tartalomra

Emőd Vice: ilyen egy kisvárosi autós üldözés Borsodban

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. augusztus 23. szerda 09:53
Van ilyen? Videón, ahogy a múzeumi Ford Escort igyekszik lespurizni a rendőr Octáviát. A földúton próbált meglógni: nem sikerült, három kereke kidurrant a murván. A sofőr futva próbált menekülni.

Az emődi rendőrök elől menekülő férfi nem elég, hogy nem állt meg a rendőri felszólításra, hanem mások életét is veszélyeztette szabálytalan manővereivel.

A járőrök augusztus 18-án a kora esti órákban figyeltek fel egy rendszám nélkül közlekedő autóra, Emődön. A rendőrök azonnal a sofőr után hajtottak. Az 57 éves férfi egy rövid időre megállt, - ezzel eleget téve a rendőri utasításnak – majd nemsokkal később, mégis úgy döntött, hogy kikerüli a járőrautót, és elhajtott - írja a police.hu.

A rendőrök megkülönböztető jelzés használatával követték a száguldozó férfit, aki, - ahogy a felvételen is jól látszik - szabálytalan közlekedésével veszélyeztette a többi sofőrt is.

A menekülő sofőr, egy murvás útra hajtott. A kátyúk miatt, az autó három kereke kidurrant ezért kiszállt autójából és futva próbált tovább menekülni a rendőrök elől. Az egyenruhások a veteményesben találták meg az elrejtőzött sofőrt. A férfi hamis adatokat adott meg magáról. A rendőrség szabálysértési eljárást indított sofőrrel szemben - írja a rendőrségi portál.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!