Ugrás a tartalomra

Evangelizációs tábort tartottak Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 15. csütörtök 11:15
A Hit Gyülekezete augusztus elején négynapos országos evangelizációs tábort szervezett Miskolcra, amelynek a közösség Álmos utcán található impozáns csarnoka adott otthont.

A tábornyitó rendezvényen résztvevőket Miskolc városa részéről Bazin Levente, az Önkormányzat Köznevelési, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke köszöntötte. Üdvözlő beszédében kifejtette, mennyire örül annak, hogy a fiatalok ebben a nyári időszakban a társadalom számára hasznos időtöltést választottak, s hozzátette, hogy milyen fontosnak tartja a tartalmas közösségépítést, amellyel kapcsolatban sok sikert kívánt az ország minden részéről összegyűlt közel kétszáz fiatalnak.

A négy nap során a Hit Gyülekezete táborának résztvevői Miskolc több pontján – az Avasi Kilátónál, Lillafüreden, Miskolc-Tapolcán és a belváros több helyén – hirdették Isten örömhírét, de üzenetükkel eljutottak Ózdra, Putnokra, Kazincbarcikára, Mezőkövesdre és Egerbe is. A tábor zárásaként megtartott evangelizációs istentiszteleten, illetve a négy nap során nagyon sokan fogadták el az evangélium üzenetét, és ismerték el megváltójuknak Jézus Krisztust, illetve ötvenen keresztelkedtek meg vízben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!