Ugrás a tartalomra

Gera Dániel továbbra is a DVTK-t erősíti

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 13. hétfő 20:20
Szerződést hosszabbított a DVTK és több poszton is bevethető játékosa, Gera Dániel – tájékoztatta szerkesztőségünket a diósgyőri klub.
Fotó: DVTK

Mint írják, a DVTK és a két évvel ezelőtt a csapathoz szerződött Gera Dániel részéről is hamar megszületett a döntés a szerződés meghosszabbításáról. – Azért igazoltam Diósgyőrbe, és azért hosszabbítok most, mert itt vagyok az, aki mindig is akartam lenni - mondta Gera Dániel, aki a vágyairól szólva kiemelte, hogy legfontosabb célja, hogy a klub minél előrébb végezzen a tabellán. – Még nem tudom, a stáb melyik poszton számol velem, ám ha jobb oldali védőként, akkor ott akarom kihozni magamból a maximumot, ha jobbszélsőként, akkor pedig ott, de minél több kanadai pontot akarok gyűjteni. Szeretném a játékommal felhívni magamra a figyelmet, mert válogatott szeretnék lenni. Magyarországon belül azonban nem szeretnék máshol játszani, de a bennem élő gyermek még mindig vágyik arra, hogy külföldön szerepeljen. A célok eléréséhez jól kell játszani, mindent ki kell adni magamból, ami mindenkinek jót tesz – fejtette ki a játékos.

Gera Dániel 2022. nyarán igazolt Diósgyőrbe. Az első év végén bajnoki címet ünnepelt a Merkantil Bank Ligában, a másodikban pedig alapembere volt az élvonalbeli tagságát magabiztosan meghosszabbító DVTK-nak. Támadóként kezdte, majd jobb oldali védő lett, ami nem gátolta abban, hogy továbbra is gólokkal, gólpasszokkal vegye ki a részét a csapat szerepléséből. Az előző idényben négy, az OTP Bank Liga idei kiírásában eddig öt gólnál jár. Jövőre pedig újabbakat szerezhet - továbbra is piros-fehér mezben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!