Ugrás a tartalomra

Helytállásáért díjazták az iskolaőrt

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 23. péntek 12:26
Csécsi Tibor, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársa kapta az „Év iskolaőre” díjat – közölte szerkesztőségünkkel a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.
Fotó: police.hu

Csécsi Tibor 2020. szeptember 1-jén kezdte iskolaőri hivatását az encsi Aba Sámuel Szakképző Iskolában, mely tevékenységét példamutató precizitással, lelkiismeretesen végzi, írják.

Egyenruhás rendőrként teljesített szolgálatot 19 éven keresztül a BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányság állományában, majd az Encsi Rendőrkapitányságon. A jelenlegi munkahelyén, iskolaőrként számos konfliktushelyzetet oldott meg, jelenléte rendkívül hasznos és megnyugtató diákok, tanárok, szülők számára egyaránt. Kapcsolata mindenkivel harmonikus, tevékenysége jelentősen hozzájárult az intézmény nyugodt légkörének fenntartásához, fogalmaznak a közleményben.

Szaktudásának és lélekjelenlétének köszönhetően 2023. szeptember 7-én az iskola területén ártalmatlanított egy ámokfutót, aki minden előzmény nélkül, késsel a kezében jelent meg.

Idén már a második alkalommal nyert el a díjat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó iskolaőr.

További hírek

Olvasnivaló