Ugrás a tartalomra

Hét hónap után újranyitott a Barlangfürdő

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. június 18. péntek 16:34
A legendás fürdőkomplexum június 18-án, pénteken nyitott, az előttünk álló hétvégén pedig változatos családi programokkal várják az érdeklődőket.
Újra kinyitott a Barlangfürdő. | Juhász Ákos képgalériája

"Hosszú hónapok után eljött a várva várt pillanat: június 18-ától újra fogadja vendégeit a Barlangfürdő!" – írta a fürdő honlapján a miskolci strandokat üzemeltető Miskolc Fürdők Kft. 

Az újranyitás alkalmából egész hétvégén színes programokkal és garantáltan vidám hangulattal várnak mindenkit.

Június 18-án, pénteken, egész nap bárki megpörgetheti a szerencsekereket értékes ajándékokért, déli 12 óra és délután 3 óra között kézműves foglalkozás lesz kicsiknek és nagyoknak, valamint előre meghirdetett időpontokban Zenés Aquafitness is lesz a barlangban. 

Június 19-én, szombaton is vár majd minden látogatót a szerencsekerék és szintén lesznek kézműves foglalkozások, valamint Aquafitnes időpontok. Ezen túl gyermekjátékokat és versenyeket is szerveznek értékes nyereményekért, de parkour műsorral és bemutatókkal is készülnek. 

Június 20-án, vasárnap apák napja alkalmából az édesapákat várják majd, kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatásokkal és ajándékkal.

Ahogyan az ismert, a járványügyi intézkedések miatt a Barlangfürdő – hasonlóan a többi miskolci fürdőhöz, strandhoz – még az elmúlt év novemberében zárta be a kapuit. A több hónapos leállás ott hagyta nyomait a létesítményen, így a nyitást megelőzően karbantartási, javítási munkákat kellett elvégezni. Az újranyitás a napokban megkezdődött, a Barlangfürdő Aquaterápia június 14-én tárta ki kapuit, maga a fürdő pedig pénteken nyit.