Ugrás a tartalomra

Holttestet találtak a Molnár-szikla lábánál - frissítve!

Kujan István
Utoljára módosítva
2023. május 03. szerda 09:03

Olvasóink kedd délután jelezték, hogy Alsó-Hámornál rendőri intézkedés van folyamatban, több rendőrautót is láttak a Molnár-sziklánál.

Janasóczki Attila rendőrségi szóvivő érdeklődésünkre megerősítette: egy holttestet találtak a szikla tövében, megkezdték a kiszabadítását a kövek közül, ezt követi majd az azonosítás.

Az elhunyt személy kilétéről egyelőre nem tudni semmi biztosat, a rendőrség annyit mondott, hogy az elsődleges információk alapján bűncselekmény gyanúja nem merült fel az ügyben.

Frissítés:

Meg nem erősített információk szerint lehetséges, hogy a múlt héten eltűnt miskolci nő holttestére találtak rá a Molnár-szikla közelében a drónnal történt keresés során.

Korábban hírt adtunk róla, hogy egy 69 éves nő múlt szerdán fodrászhoz indult a miskolci Rigó utca 40. szám alatti otthonából, de azóta nem tért haza, és életjelet sem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. Az eltűnt nőnél az iratai nála voltak, de a telefonját nem vitte magával.

A rendőrségi vizsgálat folyamatban van.

Frissítés 2:

A keresésben részt vett Lehoczki László is a mentőkutyákkal. Az ő Lehoczki László Official Facebook-oldaláról származik az alábbi frissítés:

„A hatóságokkal végzett közös munka eredményeként a mai napon megtaláltuk az eltűnt hölgyet. Köszönet a Barlangi Mentők Észak-Magyarországi Egyesületének, a gyors, és szakszerű segítségnyújtásért, és a munkájukért. Őszinte részvétünk a hozzátartozóknak. Sok erőt kívánunk ennek a nagy tragédiának a feldolgozásához."

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!