Ugrás a tartalomra

A hónap csapata: a DVTK kézilabdázói

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 25. kedd 15:11
A kézisek a szavazatok több mint felét bezsebelték az online voksolásunkon.
Fotó: dvtk.eu

A minap.hu, valamint a Miskolc Televízió Sportpercek című műsora júniusban is meghirdette a Hónap sportolója/csapata szavazást, melyben olvasóink dönthették el, hogy előző havi teljesítménye alapján melyik helyi sportoló, illetve csapat érdemes a megtisztelő címre.

Szerkesztőségünk a voksolásra Német Gábor autóversenyzőt, Muzsnay Péter grapplert, valamint a DVTK kézilabdacsapatát jelölte. Mint ismert, Német Gábor megnyerte a II. Hell Diósgyőr Rallyt. A miskolci autóversenyző így tulajdonképpen hazai pályán lett első az országos bajnokság első osztályának második versenyén. Május utolsó napjaiban rendezték meg a grappling-Európa-bajnokságot Bakuban, Azerbajdzsán fővárosában, ahol a miskolci sportoló, Muzsnay Péter U17 fiú 50 kg-os kategóriában nyert bronzérmet. Bajnok lett és feljutott a kézilabda-bajnokság NB 1/B osztályába a DVTK csapata. A miskolci piros-fehérek így öt évtized után jutottak vissza ebbe az osztályba.

A szavazatokat június 17-éig vártuk, mostanra pedig az eredmény is publikussá vált. A szavazatok több mint fele érkezett a DVTK férfi kézilabdázóira, ami egyben azt is jelenti, hogy ők lettek május hónap csapata. A második és a harmadik helyen holtverseny alakult ki Német Gábor és Muzsnay Péter között.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!