Ugrás a tartalomra

Járvány: átmenetileg nem készít több új műsort az Ózdi Városi Televízió

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. március 15. hétfő 21:11
A televízióban annyian betegedtek meg, hogy már nem tudják folytatni a munkát. Várhatóan március 22-éig ismétléseket sugároznak.


Március 16-án átmenetileg leáll az ÓVTV – ezt a televízió múlt pénteki Ózdi Krónika című hírműsorában jelentették be a műsort készítő kollégák. Az ideiglenes szünet oka az, hogy a koronavírus-járvány egyre súlyosabban érinti a tévét, az elmúlt napokban minden pozícióból estek ki munkatársak, jelenleg a stáb mintegy kétharmada beteg.

Bukovinszky Zsolt, az Ózdi Városi Televízió ügyvezető-főszerkesztője elmondta, annyira kevesen maradtak, hogy dönteni kellett, hogy egyáltalán a napi híradó készítését tudják-e még tovább vállalni. „Az a döntés született, hogy a jövő héten ezzel is leállunk, ezt természetesen a médiahatóságnak is jelezzük” – tette hozzá.



Az ÓVTV első emberének reményei szerint március 22-től folytathatják a munkát a megszokott rendben, a városi televízió képernyője azonban az előttünk álló héten sem sötétül el: magazinokat, illetve dokumentumfilmeket fognak ismételni. 

 

Kollégáinknak mielőbbi gyógyulást kívánunk!
 

További hírek

Olvasnivaló