Ugrás a tartalomra

A Jobbik-Konzervatívok kormányablakot követel Diósgyőrben

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. augusztus 24. csütörtök 16:21
Egyebek mellett erről is beszélt a párt Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei, egyben a II. sz. választókerület elnöke, Kovács Imre István a városrészben tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Fotó: Horváth Csongor

A helyi politikus Kiss János országgyűlési képviselő parlamenti választásokat megelőző kampányígéreteit felidézve tette fel a kérdést a sajtóeseményen:

"Meddig ígérget még Garantálom János? Mikor veszi végre a választókerületében élő választókat emberszámba?"

Kovács Imre István szerint ugyanis a térség fideszes honatyájának tennie kellene azért, hogy a Diósgyőrben, Majláthon, Hámorban, Lillafüreden és Ómassán élők számára elérhetővé váljanak példának okáért a kormányablak nyújtotta szolgáltatások.

"Miért kell a városrészek lakosságának, mintegy harmincezer embernek a legapróbb, online nem elintézhető kormányzati szolgáltatáshoz többet utaznia, mint például a Felsőzsolcán élőknek?" 

– hangzott el a választókerületi elnöktől, aki emlékeztetett továbbá arra, hogy a kormánypárti képviselő bevásárlóközpontot is ígért a helyieknek. Így Kiss János munkájának – állapította meg a Jobbik-Konzervatívok vármegyei elnöke – semmilyen, a miskolciakat érintő pozitív hatása nincs.

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!