Ugrás a tartalomra

Jótékonysági vacsoraesttel a játszótérért

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 19. vasárnap 15:04
A miskolci gyógypedagógiai iskola játszóterének felépítéséért szervez jótékonysági vacsoraestet a Népkerti Vigadó decemberben.
Fotó: Juhász Ákos

A Népkerti Vigadó jótékonysági vacsoraestet szervez december 7-ére, csütörtökre a Miskolci Református EGYMI Magvető Gyógypedagógiai Általános Iskola javára - tájékoztatták lapunkat a szervezők. Elmondták, az iskolaudvaron egy olyan játszótér kialakítására van szükség, amely az érzékszervi, mozgásszervi és értelmi fogyatékkal élő gyermekek számára is megfelelő.

Ennek megépítésére ugyan többször pályázott az iskola, de eddig nem jártak sikerrel. A szülők így önálló kezdeményezésként keresték fel a Népkerti Vigadót. Az étterem támogatásként nem csupán a helyszínt, az est teljes lebonyolítását is vállalta.
Minden vendég, aki részt vesz a jótékonysági esten, hozzájárul a játszótér felépítésének költségeihez, hiszen a Vigadó minden eladott vacsorajegy árából 5 ezer forintot felajánl az iskola javára.

Fotó: reformatus.hu

A vendégek a kétfogásos menü elfogyasztása mellett a Miskolci Nemzeti Színház színművésznője, Radnai Erika operett- és musicaldallamait, valamint Szécsi Viktória és Vízi Viktor dalait is meghallgathatja.

Amennyiben valaki nem tud részt venni az esten, de szeretne segíteni, az megteheti az iskola közvetlen bankszámlaszámára történő utalással: MBH 10300002-45900507-00003285 “Miskolc Iskola”.
A rendezvényről bővebb információt a miskolcivigado.hu-n olvashatnak.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!