Ugrás a tartalomra

Kicsik és nagyok együtt daloltak Halász Judittal 

T.Á.
Utoljára módosítva
2020. augusztus 24. hétfő 13:08
Igazi családi programra vártak mindenkit szombat délelőtt a Diósgyőri vár mellett, a Lovagi Tornák Terén. A népszerű koncerthelyszínen Halász Judit lépett fel. 
Halász Judit koncert a Lovagi Tornák Terén - Mocsári László képgalériája

Talán nincs is olyan magyar felnőtt és gyermek, aki legalább egy dalt ne ismerne Halász Judittól. Hiszen olyan klasszikusok kötődnek a nevéhez, mint a Boldog Születésnapot, a Micimackó, a Csiribiri, vagy éppen az Ákom bákom és a Mindannyian mások vagyunk.

A több díjjal is kitüntetett, UNICEF-nagykövet, énekes-színésznő új és régi dalaival járja az országot, a Játszunk együtt! című előadáson az eddig megjelent zenei anyagokból volt hallható válogatás Miskolcon is.

Fotó: Mocsári László

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Klasszikus és kortárs magyar költők verseit évtizedek óta énekli - a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben. A zenei és előadói igényesség mellett játékosság, humor, fantázia és nagyon sok szeretet jellemzi a dalokat, melyeket együtt dúdolhat az egész család.

A már életében legendává vált énekes-színésznő legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését és dalok formájában észrevétlenül szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet fontos törvényeire, amihez alkalmazkodnunk kell.

Nyárzárás

A program része volt a Miskolci Kulturális Központ által szervezett nyárvégi rendezvénysorozatnak. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a koronavírus-járvány miatti kormányzati intézkedések miatt  egy rövid ideig ezen programok megrendezése is kérdéses volt. Végül kiderült, fokozott biztonsági intézkedések mellett, ültetett előadások keretében megrendezhetőek.

Halász Judit koncertjét követően szombat este a Dumaszínház  Ketten az úton című előadása lesz látható, augusztus 30-án pedig Rúzsa Magdi szintén ültetett koncertjét rendezik meg a Lovagi Tornák Terén.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!