Ugrás a tartalomra

Kisfia született Meghan hercegnének és Harry hercegnek

hirado.hu
Utoljára módosítva
2019. május 07. kedd 11:38
Kisfia született Meghan hercegnének és Harry hercegnek – jelentette be a büszke apuka, mely meglepetés volt a szülők számára is. A hír alig fél órával azután érkezett, hogy a Buckingham-palota, a brit királyi család első számú londoni rezidenciája és hivatala bejelentette, hogy megindult a szülés.

A hercegi pár hivatalos Instagram-oldala szerint azonban a brit sajtó alaposan le volt maradva, a pici ugyanis hétfőn, a hajnali órákban született meg 3260 grammal. Az újszülött a 93 éves II. Erzsébet királynő és 98. évében járó férje, Fülöp edinburghi herceg nyolcadik dédunokája.

CNN információi szerint a baba első fotóját és nevét vélhetően szerdán hozzák nyilvánosságra a szülők.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Say hi to The Latest Dad in town!!! ??? ... .... Prince Harry on the birth of his little boy ? -- "It's been the most amazing experience I could ever have possibly imagined. How any woman does what they do is beyond comprehension... I’m so incredibly proud of my wife.” .. .. Prince Harry and Duchess Meghan's "healthy baby boy was born at 5:26am (local time), with Harry by Meghan’s side for the birth. Doria (who is “overjoyed”) is with the couple at Frogmore Cottage. The Queen, Philip, Charles, Camilla, Earl Spencer, Lady Jane Fellows, Sarah McCorquodale and Earl Spencer are all “delighted.”

Meghan and Harry (@meghan_harry_news) által megosztott bejegyzés,

„Izgatottan jelenthetem be, hogy én és Meghan reggel óta egy kisfiú boldog szülei vagyunk, egy egészséges fiúé. Ez a legcsodálatosabb élmény, amit csak el tudok képzelni! Amit az anyák véghez visznek, az felfoghatatlan!” – mondta röviden a herceg a windsori birtok előtt várakozóknak, és megköszönte a nyilvánosság támogatását és örömét.

A névről egyelőre nem nyilatkozott az apuka, melyek közül a fiúneveknél a top ötben a Nicholasnak, az Albertnek, a Philipnek, az Arthurnak és az Alexandernek jutott hely a fogadóirodák szerint. Annyi biztos, hogy a pici születésétől kezdve a Dumbarton grófja címet viseli – olvasható a Hello magazin cikkében.

A pici érkezése utáni nyilvános megjelenésre biztosan nem kerül sor, melyet Katalin hercegné mindhárom gyermeke esetén hagyományként megőrzött.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!