Ugrás a tartalomra

A középmezőnyt „lőtték be”

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. július 17. szerda 15:43
A Debrecen-Miskolc közös rendezésű Európai Egyetemi Játékok (EUG) július 19-én kezdődő férfi strandröplabda tornáján a Miskolci Egyetem is képviselteti magát. Komlósi Márk és Fenyvesi Dániel a középmezőnyt célozta meg, ahol mindent megtesznek majd a tisztes helytállásért. 

- A felkészülésünk nem volt éppen ideális, hiszen nem tudtunk együtt edzeni, viszont nekem szerencsére lehetőségem volt homokon mozogni, illetve versenyezni ebben az időszakban – tudtuk meg Komlósi Márktól.

- Szóval még, ha az összhang nem is lesz tökéletes az elején, mindketten versenyképes állapotban várjuk a rangos eseményt. A mezőny erejét csak az előző évek versenyeiből tudjuk megtippelni. Ez alapján azt mondanám, hogy biztos nem lesz könnyű dolgunk, mert ellenfeleink nagy része feltehetően egész évben homokon edz. Az új egyetemi létesítmény úgy gondolom hiánypótló a régióban, remélem, hogy ennek köszönhetően fejlődésnek indulhat ez a szakág a MEAFC keretein belül és kívül is. A tényeket ismerve, nem lehet azt mondani, hogy a mezőny elejére várjuk magunkat, de egy jó napot kifogva bárkinek okozhatunk fejtörést. Mindent megfogunk tenni a tisztes helytállásért, magunk között a középmezőnyt „lőttük be” célként - ismertette a játékos.

- Mivel én az U22-es röplabda Európa-bajnokságon szerepeltem, a közös gyakorlás elmaradt - fogalmazott Fenyvesi Dániel. – Szerencsére társammal külön-külön utakon is formában tudtuk tartani magunkat. Nívós, egyben erős mezőnyre számítok. Korábban több híres strandröplabdás is megfordult már az EUG-n, ez most sem lesz másként. Az új létesítmény a MEAFC-nak és Miskolc városának is nagy előre lépést jelent, ezúttal is bizonyítva érdeklődésüket a folyamatos fejlődés felé. Nagyobb célt nem tűztünk ki a hazai EUG előtt, hiszen rendkívül friss még nekünk is az egész.  Azt viszont biztosra veszem, hogy mindent megfogunk tenni a lehető legjobb eredmény érdekében! - hangzott el tőle.

Az EUG strandröplabda tornáját július 19 és 23 között rendezik meg a Miskolci Egyetem vadonatúj Strandröplabda-központjában. A Körcsarnok mellett található létesítménybe a nézők, szurkolók számára ingyenes a belépés.
 

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!