Ugrás a tartalomra

Májusban vérbeli rockerek lesznek a Müha Klub vendégei

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 12. vasárnap 17:46
A soron következő MÜHA Klubban két ízig-vérig rocker, Nagy Dávid és Schrott Péter akusztikus estjét élvezhetjük majd május közepén.
Nagy Dávid és Schrott Péter a MŰHA-ban. Fotó: MŰHA

A MÜHA Klubok koncepciójuk szerint egy pódiumbeszélgetéssel kezdődnek, amelyek célja, hogy a művészek közelebb kerülhessenek közönségükhöz, azaz emberközelbe hozza a sztárokat. Májusban két vérbeli rocker, Nagy Dávid és Schrott Péter mutatkozik be a MÜHA Kávézó színpadán, akik szóló pályafutásuk mellett rockklasszikusokat is műsorra tűznek - akusztikus köntösben előadva. 

Schrott Péter nevét a Tűzmadár, Continoom, Zártosztály, Omega Testamentum zenekarok révén hallhattuk. Ez az akusztikus műsora mindenféle zenei kütyüvel, looperrel, szájgitárral, lábdobokkal tarkítva egészen egyedi élménynek ígérkezik. Péter már többször lépett föl a Zártosztály koncertjén Miskolcon az Adyban és a Gárdonyi parkban is. 

Nagy Dávid nevét a rockrajongóknak nem igazán kell bemutatni. Legtöbben a Pokolgép gitárosaként ismerték meg, de a népszerű metálzenekaron túl is van bőven zenei élete. Saját pop-rock - blues dalai is zseniálisan szólnak. Dávid a MÜHA Klubot követő szombaton a Gárdonyi parkban fog gitározni a Totális Metál-koncerten Kalapács Józsi, Rudán Joe és más, volt Pokolgép-tagok társaságában. 

A művészek természetesen két önálló blokk után együtt is zenélnek majd a MÜHA Klubban. Aki szereti a vérbeli rockzenét, annak a Művészetek Háza kávézójában a helye május 16-án este 8-tól.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!