Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024.06.24.) – időjárás, orvosmeteorológia, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 24. hétfő 07:07
Hétfőn átmenetileg megnyugszik a légkör, de keddtől újra nagyobb eséllyel lehet zivatarokra számítani.
Fotó: Juhász Ákos

Időjárás

A HungaroMet Zrt. előrejelzése alapján a felhős tájakon is szakadozik, csökken a felhőzet, kisüt a nap, és általában kevés - a délnyugati tájakon kissé több - felhő lehet az égen. Késő estétől délnyugat felől elkezd megnövekedni a fátyolfelhőzet. Csapadék nem várható. Az északi, északkeleti szél többfelé élénk, a Nyugat-Dunántúlon, valamint a Tiszántúlon helyenként erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 31 fok között valószínű, a délkeleti határnál lesz a legmelegebb. Késő estére 17 és 24 fok közé hűl le a levegő.

Orvosmeteorológia 

Fronthatás nem terheli szervezetünket – olvasható a HungaroMet Zrt. honlapján.

Levegőminőség

Miskolc teljes területén jó a levegő minősége a pmmonitoring.hu mérőműszereinek adatai alapján.

Útinform

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. reggeli információ szerint:

Hétfőtől szerdáig elkezdődnek a Muhi u. - Lorántffy Zsuzsanna u. keresztezésénél található vízelvezető keresztrács karbantartási munkálatai, melynek ideje alatt félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani.

A távhőszolgáltatás biztonságának növelése érdekében hétfőtől megkezdődik a Tizeshonvéd utca 16-22 szám közötti területen a távfűtési vezetékek cseréje. A munkálatok befejezéséig, azaz július végéig az érintett szakaszon lezárják a gyeprácsos parkolót. A Tizeshonvéd u. 18. szám előtt pedig várhatóan július 1. és július 30. között teljes szélességében lezárják az úttestet. 

Félpályás terelésre lehet számítani:

Andor u. - Károly u. kereszteződés
Bartók Béla u. 39
Balassi u. 10/a,
Balassi u. 12
Berekalja u. 9
Bükkszentlászló Fő út 160
Cukrász u. 17
Csermák A. u. 67
Csokonai u. 120
Hattyú u. 1
Igazság u. 18
János u. 17
Kabók L. u. 20
Károly u. – Rácz Á. u. kereszteződés
Kiss tábornok u. 10-es postánál
Kodály Z.u. 88.
Koppány u. 10
Lehár F. u. 4
Lévay u. – Soltész N. K. u. kereszteződés
Liszt F. u. 13/b
Martinovics u.– Bem J. u. kereszteződés
Mónus Illés u. 22
Móra F. u. 35.,
Nagy Lajos király u. 3
Nagy Lajos király u. 29
Nyár u.-Pálma u. kereszteződés
Sály I. u. 29
Soltész N.K. u. 26
Soltész N. K. – Kont u. kereszteződés
Sütő u. – Balassi u. kereszteződés
Sütő J. u. 6
Szabadság u. 14
Szarkahegy u. 2.
Szentpéteri kapu - Tetemvár alsó sor 2.
Szerdahelyi K. u. 37
Szikla u.- Endrődi u. kereszteződés
Vécsey u.12
Zempléni u. 3

Horoszkóp

Kos

A mai napon a cselekvésen van a hangsúly, kedves Kos. Szinte gondolkodás nélkül teszed a dolgod, úgy érzed, ma nincs számodra lehetetlen és végtelen erőforrás birtokában vagy. Ha összefogsz másokkal, még többet érhetsz el.

Bika

Légy kalandvágyó és úttörő, Bika. A mai nap tökéletes ahhoz, hogy új dolgokat próbálj ki és izgalmas felfedezéseket tegyél. Nagyon sok tüzes energia vesz körül, ami segít az új és friss élmények keresésében.

Ikrek

Bizonyos helyzetekkel nehéz lehet ma megbirkózni. Túl sokat aggódsz és hajlamos vagy a szorongásra. A saját kétségeid akadályozzák a projektjeidet. Légy merész és bízz jobban magadban!

Rák

Használd a napot arra, hogy többet mutass magadból a környezetednek. Merd felvállalni a véleményedet, a gondolataidat. Hidd el, a környezeted kíváncsi rád, és ha te megnyílsz előttük, ők is meg fognak neked.

Oroszlán

Az utóbbi időben sokat álmodoztál, ami kellemes volt, de most itt az ideje, hogy a tettek mezeire lépj. Ezzel együtt, ma próbálj meg nem kerülni olyan beszélgetések kereszttüzébe, amik nem igazán vonatkoznak rád.

Szűz

Úgy érzed, hatalmas erő áll a rendelkezésedre. Ez az új kezdetek napja. Most lehetőséged van arra, hogy mindent újrakezdj, és szilárd érzelmi alapokat teremts. Ám ehhez meg kell szabadulnod a negatív érzésektől és az önbizalomhiánytól.

Mérleg

Ma tombol benned a tűz, úgyhogy légy óvatos, Mérleg. Próbálj meg nem túl impulzív lenni. Könnyen elkaphat a hév, és miközben beszélsz vagy cselekedsz, nem gondolsz a következményekre.

Skorpió

Tele vagy energiával és megállíthatatlannak érzed magad, Skorpió. Az egyetlen dolog most, amire érdemes figyelned, hogy a nagy előre menetelésben ne gázolj el másokat. Gondolj arra, hogy a tetteid milyen hatással lehetnek a környezetedre!

Nyilas

A mai napon valaki goromba, csipkelődő lehet veled, méghozzá minden ok nélkül. Nem a személyed ellen van kifogása, egyszerűen rossz napja van - ahogy ma sok más embernek a környezetedben - és az illető sajnos így vezeti le a feszültségét. Jelezd neki, hogy nem vagy erre vevő!

Bak

Ez lehet a te napod, Bak, mikor megmutathatod, milyen nagyszerű vezető vagy. Nagy szükség van arra, hogy most átvedd a kormányt, nem szabad meghátrálnod ettől a felelősségtől! Légy bátor, és nem fogod megbánni!

Vízöntő

Ha az utóbbi időben a dolgok unalmasnak és stagnálónak tűntek, akkor ma megjöhetnek a vágyott izgalmak. Vedd a kezedbe a dolgokat, és aktívan kövesd céljaidat. Bízz az ösztöneidben, és haladj arra, amerre biztatnak!

Halak

Az érzelmeid ma elérik a csúcspontjukat. Ne ijedj meg, de légy óvatos, és próbáld megfékezni az indulataidat. A mai napon kimondott kemény szavak hosszú időre beárnyékolhatják a kapcsolataidat.

Forrás: elle.hu
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!