Ugrás a tartalomra

Miskolci szilveszter: Világsztárral és fényshow-val búcsúzik az óév

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 28. csütörtök 16:36
Miskolcon az óvév utolsó napján koncertekkel és látványos fényshow-val búcsúztatják 2023-at. A Szent István téri színpadon hazai és külföldi előadók szórakoztatják majd a közönséget, a többi közt a zenei listák tetejére jutott, világhírű DJ, Imanbek is zenél, aki fiatal kora ellenére a Grammy-díj elnyerése mellett az amerikai Billboard élére tört.
Fotó: Juhász Ákos

Az óvévbúcsúztató és újév köszöntő szilveszteri buli fellépőinek listája az alábbi linken ITT elérhető eseménynél olvasható részletesen.
Néhány név a sorból: Vadkelet, Bárány Attila, Bikini, Willcox, Zaporozsec, Imanbek, Tomy Montana. A műsorszámok időpontjait lásd a fenti linken a Facebook eseménynél! 

Az ingyenesen látogatható miskolci programok mellett, a nemrég átadott, felújított Avasi kilátó is meglepetéseket tartogat az esztendő utolsó, majd első napján. A város iránytűjének is nevezett épület egy fényshow-val vezeti át a közönséget a jövő évbe. 
December 31-én 17:00-tól ugyanis a kilátó karácsonyi fényeit egy szilveszteri fényvariáció váltja fel. Majd éjfél előtt egy visszaszámlálás következik fényvillanásokkal, az újév beköszöntével pedig 00:35-kor elindul a különleges fényshow, ami egészen 01:05-ig tart majd - ismertette közleményében a városháza. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!