Ugrás a tartalomra

A miskolci utasok és sofőrök számára is kedvez a Bolt

Utoljára módosítva
2022. szeptember 01. csütörtök 08:19
Idén májustól Miskolcon is elérhető a Bolt taxi szolgáltatása. A vállalat fő sajátossága, hogy egy applikáción keresztül köti össze a sofőröket és az utasokat, ezzel megkönnyítve a taxirendelést és a rendelésfelvételt. A Bolt az applikáció modern felületének köszönhetően számos előnyt biztosít mind az utasok, mind a sofőrök számára. (Támogatott tartalom.)

Az applikáción történő taxirendelésnek több előnye is van. A felhasználóknak csupán be kell írniuk az úti célt, majd egy kattintással megrendelni az autót. A Bolt felületén a fuvar megrendelésekor az utasok látják az útvonalat és az utazás előzetesen kalkulált árát, emellett a sofőr pontos helyzetéről és értékeléséről is informálódhatnak, valamint eldönthetik, hogy készpénzzel vagy kártyával szeretnének fizetni.

Az észt alapítású vállalat a sofőröknek is kedvez, hiszen a nemzetközileg ismert, piacvezető technológiára épülő taxiszolgáltatónál garantáltan magas fuvarszám, szabad időbeosztás és időszakos bónuszok várják a taxisofőröket. A Bolt egyik kiemelkedő előnye még az applikációs megrendelések nyújtotta kényelem: „A Bolt Driver applikáció átlátható felületének köszönhetően sofőrjeink könnyedén nyomon tudják követni a utazásokra vonatkozó statisztikákat, így olyan információkhoz juthatnak, mint a heti teljesített fuvarszám vagy a vezetéssel töltött órák száma” - mondta Fejes Áron, a Bolt magyarországi country managere.

A vállalat céljai között szerepel, hogy a miskolci sofőrök rugalmas időbeosztás mellett magas fuvarszámot teljesíthessenek, valamint jelenleg csupán 10%-os jutalékkal vezethessenek a Bolt rendszerén keresztül. Miskolci flottájukba az országos taxirendeletnek megfelelő, 10 évnél fiatalabb autókat várnak, és a Bolthoz való csatlakozás fontos követelménye, hogy a jövendőbeli sofőrök rendelkezzenek taxis vezetői engedéllyel. 

A cég Miskolcon a már sikeres budapesti, debreceni, pécsi és nyíregyházi működés mellett indította el szolgáltatását, nemrég pedig Szegeden is elérhetővé vált. A vállalat célja, hogy újabb vidéki nagyvárosokkal folyamatosan tovább növelje országos lefedettségét. 

A Bolt applikáció elérhető iOS és Android rendszeren keresztül.

A Boltról
A Bolt piacvezető európai utasszállító alkalmazás, amely utasok és sofőrök millióit köti össze világszerte, könnyebbé, gyorsabbá  és megbízhatóbbá téve ezzel a városi mobilitást. Jelenleg Európa és Afrika 45 országában és 500 városában több, mint 100 millió  ügyfél veszi igénybe a Bolt szolgáltatását.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!