Ugrás a tartalomra

Mutatjuk, hol kezdődik a távhővezeték rekonstrukciója a jövő héten

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 19. szerda 10:44
A távhőszolgáltatás biztonságának növelése érdekében június 24-től megkezdődik a Tizeshonvéd utca 16-22 szám közötti területen a távfűtési vezetékek cseréje.
Juhász Ákos archív felvétele a Középszer utcáról

A munkálatok befejezéséig, azaz július végéig az érintett szakaszon a gyeprácsos parkoló lezárásra kerül. A Tizeshonvéd u. 18. szám előtt pedig várhatóan július 01. és július 30. között teljes szélességében lezárásra kerül az úttest - írja közleményében a MIHŐ.

Mint arra kitérnek: a hálózat korszerűsítési munkálatok során a melegvíz-szolgáltatás kizárólag az új vezeték üzembehelyezésének időpontjában, tervezetten július 9-10-én fog szünetelni. A melegvíz-szolgáltatás tényleges időpontjáról a MIHŐ előre tájékoztatja az érintett Ügyfeleket.

A beruházás eredményeként új, korszerű és energiatakarékosabb, közvetlenül földbe fektethető, előreszigetelt csővezeték kerül beépítésre a Tizeshonvéd utcai lakótelep szolgáltatás biztonságának növelése érdekében - fogalmaz a közlemény.

Hozzáteszik: a vezetékcsere munkálataihoz kapcsolódó forgalomkorlátozások és szolgáltatás kiesés miatt az érintettek szíves megértését és türelmét kéri a MIHŐ.
 

További hírek

Olvasnivaló