Ugrás a tartalomra

Nézők előtt rendeznék a Magyar Nagydíjat

MTI
Utoljára módosítva
2021. április 23. péntek 11:07
Száz nappal a 36. Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtja előtt a Hungaroring Sport Zrt. bejelentette, hogy nézők előtt tervezi megrendezni az idei versenyhétvégét.

A mogyoródi pálya Facebook-oldalán olvasható pénteki közlemény szerint a július 30. és augusztus 1. között majd érvényben lévő járványügyi óvintézkedések figyelembe vétele mellett szurkolók jelenlétében rendeznék a futamot.

"A jegyértékesítés folyamatban van, és abban bízunk, hogy a pandémia miatt kialakult helyzet augusztusig javul, így a pályán köszönthetjük a drukkereket, hasonlóan a labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseihez" - idézte a közlemény Gyulay Zsoltot, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatóját. Hozzátette, kapcsolatban vannak az összes illetékes hatósággal, és az aktuálisan érvényes szabályok és előírások teljes mértékű betartása mellett fogják majd lebonyolítani a Forma-1-es Magyar Nagydíjat.

"Mindenkit arra bíztatunk, hogy regisztráljon a vakcinára és oltassa be magát, nehogy emiatt maradjon le az idei F1-es fesztiválról a Hungaroringen" - fogalmazott Gyulay Zsolt, aki kitért rá: a Mogyoródra utazó nézők 70-80 százaléka külföldről érkezik, és a verseny idején majd hatályban lévő utazási előírások lesznek rájuk érvényesek.

"Bizakodók vagyunk, hogy addigra nem lesznek problémák, de ha bármi történik, akkor a tavalyi esztendőhöz hasonlóan visszatérítjük az előzetesen megváltott belépők árát" - jelentette ki az elnök-vezérigazgató.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!