Ugrás a tartalomra

Nézze élőben a PannErgy-Miskolc - DIGI-Eger vízilabda meccset!

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 15. szerda 10:57
Újabb élő sportközvetítéssel jelentkezik a Miskolc Televízió szerdán. Élőben követhetik figyelemmel a PannErgy-MVLC – DIGI-Eger helyosztó találkozót a végjátékához érkező vízilabda OB I-ben.

A DIGI Eger otthonában elszenvedett vereséggel folytatta a vízilabda OB I 9-10. helyéért rendezett rájátszást a PannErgy-MVLC szombaton. Az alsóházi találkozó jól indult ugyan a miskolci pólósoknak az egri uszodában, ám a mérkőzés második felében mindösszesen két gólra voltak képesek, így pedig 11-7-re a hevesi házigazda nyerte meg az összecsapást. Már jön is a lehetőség a javításra, ugyanis szerdán a miskolci Kemény Dénes uszodában folytatódik a párharc, amely két nyert meccsig tart. 

Az MVLC számára egyértelmű tehát a célkitűzés: győzni kell a folytatás kiharcolása érdekében. Amennyiben miskolci siker születik, jön az újabb egri, a sorozatot lezáró küzdelem. De ehhez az kell, hogy javítsa hibáit, és jobb helyzetkihasználással szerepeljen a PannErgy-MVLC. Erre hazai medencében minden esélye és tudása is meg van.  

A szezon utolsó hazai mérkőzését élőben közvetítjük a Miskolc Televízióban, valamint a minap.hu facebook oldalán szerdán 19 órától. Tartsanak velünk!
 

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!