Ugrás a tartalomra

Párbeszéd-Zöldek: Novák Katalinnak nem jár luxus!

Balogh Csilla / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2024. február 18. vasárnap 08:47
Támogató aláírásokat gyűjtött a Párbeszéd-Zöldek szombaton a Búza téri piacon amellett, hogy Novák Katalinnak ne járjon élete végéig luxus. 
Fotó: Mocsári László

Barabás Richárd, aki hétfőtől a párt társelnöki tisztségégét tölti majd be emlékeztetőül elmondta, hogy a jelenlegi törtvények között Novák Katalin, a mostani árszínvonalon, több mint havi bruttó 5 millió forintot, luxusellátást, luxuslakást, személyzetet és I. osztályú repülőjegyet kap majd élete végéig, miközben elnöksége csúfos és botrányos, az egész országot felháborító ügysorozat kirobbanásával ért véget.

Ezt követően úgy fogalmazott, hogy ebben az országban ellopták a jövőnket. Álszent, hamis ájtatosok tönkretették a gyermekvédelmet, a politikát és megpróbálják tönkretenni az ország jövőjét. – Mi, a Párbeszéd – Zöldek azt mondjuk, hogy elég volt, másik jövőre és világra van szükségünk. Olyanra, amelyben az egymásra figyelés, a szolidaritás és a tisztesség a legfontosabb – hangsúlyozta.

Barabás Richárd úgy véli, hogy a párt a köztársaságpárti ellenzék kötelékében képes lesz visszavezetni Magyarországot és Miskolcot is egy valóban embereket támogató, valamint az emberek érdekeire és védelmére figyelő politikát kialakítani.

Hanyu Hajnalka, a Párbeszéd – Zöldek Miskolc, Diósgyőr, Lyukóvölgy önkormányzati képviselőjelöltje a térség kiemelkedő problémájaként jelölte meg a közbiztonság hiányát és a szociális problémákat. A térségben tapasztalható jelentős leszakadás miatt úgy gondolja, hogy a jelenlegitől sokkal erősebb szociális hálóra, sokkal komolyabb felzárkóztatásra és egy igazi család- és gyermekvédelemre van szükség. Javaslatában elhangzott, hogy támogatja egy erősebb polgárőrség kialakítását a helyiek bevonásával.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!