Ugrás a tartalomra

Sajtónap: kollégánk, Farkas Ildikó lett az év újságírója Miskolcon

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2022. március 15. kedd 18:44
A Miskolc Televízió szerkesztő-riportere tizenkilenc éve különböző miskolci médiumoknál dolgozik, a MIKOM-nak kilenc éve oszlopos tagja.
farkas ildikó sajtó díj március 15.
Fotók: Mocsári László

Kollégánk, Farkas Ildikó lett 2022-ben az Év Újságírója. A rangos elismerést Veres Pál polgármester személyesen adta át március 15-én, a szabad sajtó napján. Az esemény elején Veres Pál, Miskolc polgármestere köszöntötte a díjazottat: méltatta munkáját, a város eseményeiről, történéseiről való mindenkori hiteles tájékoztatást. A városvezető méltatásában kiemelte azt is, hogy az Év újságírója elismerés méltó helyre került, hiszen Farkas Ildikó újságírói tevékenységét csaknem két évtizede Miskolcért, a miskolciak érdekében végzi, igazi lokálpatriótaként.

farkas ildikó sajtó díj március 15.


Farkas Ildikó a Miskolc Televízió szerkesztő-riportereként kilenc éve dolgozik, ezalatt csaknem háromezer anyagot: közéleti magazinokat, gazdasági, társadalmi, politikai témájú riportokat készített. Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűléséről csaknem két évtizede tájékoztatja a miskolciakat. 2014 óta a Hívőszó heti vallási magazin szerkesztője, tavaly március óta a Fogadóóra havi magazin egyedüli szerkesztője, műsorvezetője és riportere. Amint azt lapunknak elmondta, az elismerés meglepetésként érte. 

farkas ildikó sajtó díj március 15.


- Úgy érzem, hogy ez az elismerés nem csupán nekem szól, hanem annak a csapatnak is, ahol nap, mint nap dolgozom és ez a MIKOM közössége. Minden munkatársamnak köszönettel tartozom, hogy ezt most átvehettem itt, mert ebben a munkában, amit én végzek, ugyanúgy benne van a szerkesztők, riporterek, operatőrök, vágók, marketing munkatársaknak a tevékenysége is, mint az enyém – hangsúlyozta Ildikó, aki hozzátette még: lokálpatriótaként nagyon büszke, hogy minden iskoláját a városban végezte csakúgy, mint minden munkahelye is Miskolchoz kötötte és köti. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!