Ugrás a tartalomra

Szolgálati autójának árával támogatja Miskolc koronavírus elleni védekezését a miskolci jegyző

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 10. péntek 14:25
Ignácz Dávid elmondása szerint azért döntött így, mert a rendkívüli időkben rendkívüli megoldásokra van szükség.

Eladásra kínálja szolgálati autóját dr. Ignácz Dávid, Miskolc jegyzője - közölte a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya.
- Miskolc város vezetése a kormányzati forráselvonások, illetve a kieső bevételek ellenére is elkötelezett a koronavírussal szembeni védekezés mellett, éppen ezért a város vezetői készek valamennyi erőforrásukat ennek a célnak a szolgálatába állítani, még ha ez lemondással is jár - írták.

A közlemény leszögezi: Miskolc jegyzője elkötelezett a takarékos, puritán működés mellett és személyes példamutatással is szolgálni kívánja városát. "Ennek megfelelően eladásra kínálja szolgálati autóját, egy 98 085 kilométert futott, 2017-es évjáratú, gyöngyházfekete, bézs és elefántcsont színű belső térrel rendelkező Skoda Superb személygépkocsit. Az autó exkluzív felszereltséggel rendelkező Laurin & Klement kiadás, többek között négykerék meghajtással, DSG váltóval, adaptív lengéscsillapítással és számos egyéb kényelmi felszereléssel van ellátva."

Az autó megvásárlására egyfordulós, nyílt pályázattal van lehetőség, vételárát pedig teljes egészében a koronavírus elleni védekezésre fordítja Miskolc város vezetése. A pályázatokat elektronikus úton lehet benyújtani a jegyzo@miskolc.hu e-mail címre, 2020. április 22-én 17.30 óráig. Az autó előzetes megtekintésére április 15-én, 10-től 10.30-ig, illetve 16:30-tól 17:00 óráig van lehetőség. A teljes pályázati kiírás Miskolc város honlapján érhető el.

A jegyző tovább felajánlotta azt is, hogy az autó új tulajdonosát a veszélyhelyzet elmúltát követően meghívja vacsorázni.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!