Ugrás a tartalomra

Tragédia a 37-esen – Egy csecsemő és apukája is meghalt a balesetben

police.hu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 08. csütörtök 14:40
Súlyos baleset történt csütörtök reggel a 37-es főúton, egy bosnyák kamion és egy lengyel személyautó ütközött össze. Az autóban utazó családból az apuka és néhány hónapos csecsemője halt meg a balesetben.

13:55 A forgalom újra zavartalanul halad Szerencs határában, a helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött.

Csütörtök reggel 8 óra körül a 37-es számú főút 31. kilométerszelvényében – Szerencs közelében – egy lengyel személygépjármű és egy bosnyák felségjelzésű kamion ütközött össze – tájékoztatta szerkesztőségünket délelőtt Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Rendőrségi felvételek

Az elsődleges adatok csupán annyiról szóltak, hogy hárman sérültek meg a balesetben. A sajtóreferens aztán 9 óra után már a helyszínről arról tájékoztatta a minap.hu-t, hogy az autóban utazó alig pár hónapos csecsemő és édesapja sajnos nem élte túl az ütközést. A 30 éves édesanyáról csupán annyit tudtunk először, hogy kórházba szállították.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút balesettel érintett szakaszát a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat Mezőzombor irányába terelték.

A balesetben ketten életüket vesztették, egy embert pedig – mentőhelikopterrel – a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházba szállítottak – erősítette meg információinkat az intézmény sajtószóvivője. Balázs Mária hozzátette: „a beteg súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, a személyiségi jogaira tekintettel róla információkat az intézmény egyelőre nem adhat; valamint az állapotáról sem számolhatunk be mindaddig, míg ő, vagy hozzátartozója erre engedélyt nem ad”.

További hírek

Olvasnivaló