Ugrás a tartalomra

Tűzben tartotta szurkolóit a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. május 30. szombat 21:44
Az OTP Bank Liga 26. fordulójában, a koronavírus-járvány következtében elrendelt veszélyhelyzet miatt tartott kényszerszünetet követő első mérkőzésen a DVTK hazai pályán játszott a Mezőkövesd ellen. Végig hatalmas küzdelem zajlott a pályán, ami tűzben tartotta a közönséget, és végül az ezen az estén a csapatkapitányi karszalagot viselő Iszlai Bence újabb büntetőből szerzett góljával itthon tartotta a három pontot a DVTK.
Forrás: dvtk.eu

Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry FC 1-0 (0-0)

Feczkó Tamás: - Még nem vagyunk olyan szinten, mint amikor befejeződött a bajnokság, ezért be kell osztani az erőt, ha olyan szinten akarunk játszani, mint a második félidőben. Annak örülök, hogy ekkor a mezőkövesdi kezdő volt a pályán, és ellenük tudtuk bemutatni ezt a játékot. A kupadöntőben viszont sok sikert kívánok nekik! 
A mérkőzés előtt is elmondtam, Szűcs Kornél nem ajándékba kapta ezt a lehetőséget, keményen megküzdött érte. Hozzáteszem, ha nem bíztam volna benne, vagy a társai nem bíztak volna benne, akkor biztosan nem kerül a kezdőcsapatba. Meghálálta a bizalmat, értékes tagja lehet a jövő Diósgyőrének.
A csapat célja, hogy a lehető legtöbb mérkőzést nyerje meg a hátralévő hétből. Az én személyes célom pedig az, hogy megközelítsem azt, amit a múlt héten elhunyt kiváló kosaras, és kiváló ember, Sitku Ernő életében elért.
Kuttor Attila: - Egy héten belül a harmadik mérkőzésünket játszottuk, és jövő szerdán vár ránk a kupadöntő, ezért a meccsterv elkészítésekor sok mindent kellett figyelembe venni. A cserék egy része tervezett volt, a többi pedig a mérkőzés alakulásából következett. Mind a két csapat nyerni szeretett volna, ezért alakultak ki a lehetőségek a kapuk előtt, amikből nekünk egyet sem sikerült kihasználni. Egy kiegyenlített mérkőzésen egy 11-essel győzött a DVTK.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!