Ugrás a tartalomra

Újabb miniszterelnöki aspiráns látogat Miskolcra

Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. szeptember 17. péntek 08:53
Városunkban folytatja országjárását vasárnap Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció ellenzéki előválasztáson induló miniszterelnök-jelöltje – jelentette be Hegedűs Andrea csütörtök délutáni sajtótájékoztatóján Diósgyőrben.
Fotó: Beregi László

A B.-A.-Z. megyei II-es számú országgyűlési választókerület képviselőjelöltségére pályázó DK-s politikus felidézte: nyár elején járt itt legutóbb pártjának miniszterelnök-jelöltje, az érdeklődők már akkor is megtelítették az utcafórumot.

– Politizálni nemcsak ésszel, hanem szívvel és lélekkel is kell – vélekedett Hegedűs Andrea, hozzátéve: Dobrev Klárának olyan szívügyei vannak, amelyek megvalósítását a jövő tavasszal parlamentbe jutott DK-s képviselőcsoporttal ő maga is szívesen támogatna.

Kérdésünkre adott válaszában leszögezte: a körzetében induló másik előválasztási jelölttel, Varga Lászlóval (MSZP) közös – a jövő héten a Partizán YouTube-csatornáján közvetítendő – vitájukon részt kíván venni.

Dobrev Klára szeptember 19-én, vasárnap 16:30-tól a diósgyőri Szolgáltató Ház és az Ady Endre Művelődési Ház közötti téren mond beszédet, illetve válaszol a lakosság részéről érkező kérdésekre, felvetésekre. Ugyancsak a téren állítják fel azt a sátrat, ahová szeptember 18. és 26. között 8-tól 18 óráig lesz lehetőségük a helyieknek előválasztási voksukat leadni – tudatta Hegedűs Andrea.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!