Ugrás a tartalomra

Visszajelzést vár a midibuszokról az MVK Zrt.

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 24. szerda 09:42
A társaság arra kíváncsi, hogy mennyire zavaró az épületekben a rezonancia mértéke. A kérés a Martinkertvárosban élőkre vonatkozik.
Képünk illusztráció / Fotó: MVK Zrt.

Az MVK Zrt. szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint a társaság 3A számjelzésű, könnyebb zajterhelésű midibusz próbajáratokat indít április 25-én és 27-én a Búza tér és a Berzsenyi Dániel utca között a menetrendben meghirdetett indulási időpontokon felül:

  • április 25-én, csütörtökön a Búza térről 19:15-kor a 11-es autóbusz indulóhelyéről, a Berzsenyi Dániel utcáról 19:34-kor, valamint
  • április 27-én, szombaton a Búza térről 07:20-kor a 11-es autóbusz indulóhelyéről, a Berzsenyi Dániel utcáról 07:37-kor.

A midibuszos próbajáratok utasokat nem szállítanak. A társaság arra kéri a martinkertvárosiakat, hogy otthonaikban figyeljék meg a busz elhaladásakor a jármű házakra gyakorolt hatását.

A martinkertvárosiak április 29-én, hétfőn 12 óráig oszthatják meg tapasztalataikat az iroda@mvkzrt.hu e-mail címén arról, hogy sokkal halkabbak-e és rezgésmentesebbek-e a midibuszok, mint a „szóló” autóbuszok.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!