Ugrás a tartalomra

Vona Magyarnak: sok sikert!

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. március 04. hétfő 09:21
A Második Reformkor (2RK) által kiadott, tegeződve írt, nyílt levél elején Vona Gábor rögtön cáfolja azt pletykát, amely szerint Magyar Péter lenne a listavezetőjük. Nem is keresték egymást - írja a 24.hu.

"Ha valaki nyitott és megértő abban, ha egy ember megváltozik és szembenéz a korábban képviselt álláspontjával, az pont én vagyok. Érdeklődéssel figyelem a megnyilvánulásaid, ahogy azt is, ahogy az ellenzéki pártok egymásra licitálnak érted, hogy a hirtelen jött népszerűségedet becsatornázzák, és azt is, hogy a kormány mekkora erőket mozgat, hogy bohócnak állítson be."

Vona Gábor azt is írja, hogy a 2RK az értelmes és konstruktív vita híve. Várják Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc válaszát, és minden bizonnyal fognak vitát folytatni a Mi Hazánk, a Momentum vagy a többi párt vezetőivel. Egészen az elmúlt napokig nem gondolta, hogy Magyar Péter ügyében bármit mondaniuk kellene, amíg el nem dől, mit is tervez pontosan.

"Most, hogy minden bizonnyal politikai szerepvállalásra adod a fejed, a helyzet megváltozott. Ezúton szeretnélek meghívni egy kulturált és higgadt vitára az ország jövőjéről. Az ország polgárosodását a Második Reformkor szerint az érdemi és konstruktív vitakultúra meghonosítása alapozhatja meg. Mutassuk meg együtt, hogy ez lehetséges!"

Vona Gábor végül a NER lebontásáért végzett munkához sok sikert, erőt és alázatot kívánt Magyar Péternek.

(24.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!