Ugrás a tartalomra

Fakanalat fogtak a DVTK röplabdázói

Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 29. szombat 12:14
Ötven adag egytálételt készítettek a rászorulóknak. A röplabda csapat főztjét a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete vette át és osztotta ki.
Képgaléria! Fotó: Végh Csaba

A DVTK röplabdásai a pályán már tapasztalt egységben, egy emberként álltak a tűzhely mellé a csapat fő támogatója, a FUX Zrt. és a Vöröskereszt megyei szervezetének közös akciójában. A babgulyást szívesen készítették együtt az edzők és a játékosok.

Toma Sándor vezetőedző szerint nagyon fontos, hogy segítséget nyújtsanak embertársaiknak. – Örülök annak, hogy ebben részt vehet a csapat, és bízom benne, hogy szeretettel fogyasztják majd, akik megkapják ezt az ételt.

Tamás-Szabó Barbara, a DVTK Fux egyik játékosa kislányával érkezett. Családjuk rendszeresen részt vesz jótékonysági akciókban. – Mi amúgy is szoktunk segíteni a rászorulókon, ha nem is étellel, hanem például ruházattal. Én mindenképpen örülök, hogy legalább ennyit tudunk tenni értük.

Az együttes ütőjátékosa a jótékony célú főzést egy remek csapatépítőnek nevezte. Elárulta, várják már, hogy újra hazai pályán játszhassanak. – A Székesfehérvártól egyszer már kikaptunk, az egy nagyon szoros mérkőzés volt. De nekik már változott a csapatuk, érkeztek újak és távoztak régi játékosok, az edzőt is lecserélték. Legutóbb itthon simán tudtunk győzni ellenük, remélem, most is így lesz – mondta Kundrák Eszter.

 

További hírek

Olvasnivaló