Ugrás a tartalomra

Borsodi lett „Az év ügyeletese"

police.hu
Utoljára módosítva
2019. április 03. szerda 13:24
Elsőként kapta meg az „Az év ügyeletese” díjat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeletese.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatósága alapította díjat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese kapta meg elsőként. A 2019 április 1-jén megtartott fővárosi ünnepségen Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy adta át a kitüntető elismerést Sziklai Zsolt r. törzsőrmesternek.

Sziklai Zsolt 1999. július elsején kezdte meg rendőri pályafutását járőrként, majd szakmai tudásbázisát 2013. február elsejétől a tevékenység-irányítási központban kamatoztatja. Olyannyira, hogy a közelmúltban a Bükkben eltévedt idős házaspár felkutatását irányította eredményesen. A 78 éves nő később levélben köszönte meg a tevékenység-irányítási központ ügyeletesének munkáját: „Százszor elesve, segítségért kiabálva az iszonyatos sötétségben és hidegben egyszer csak megcsörrent a telefon és megszólalt a rendőrség ügyeletese, tudtam ránk találtak…minden jót kívánunk minden hős rendőrnek és Önnek is”.

További hírek

Olvasnivaló