Ugrás a tartalomra

Bródy Jánossal közös koncertet adott a Miskolci Illés EmlékZenekar - képekkel

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 24. szombat 13:42
Fantasztikus zenei élményt nyújtott pénteken este a MÜHA Csengey-kertben a Miskolci ILLÉS EmlékZenekar és az örökifjú Bródy János.
Osztie Tibor képgalériája

Mondhatjuk, hogy szinte nyárzáró buli volt ez a mostani, ahol a közönség akár táncra is perdülhetett augusztus 23-án pénteken, este nyolctól. A Csengey-kert már többször bizonyította, hogy koncertek szempontjából is kiváló rendezvényhelyszín. A fergeteges bulin nemcsak a jól ismert slágerek csendültek fel, hanem meglepetés dallamok is.

A Nívódíjas Miskolci ILLÉS EmlékZenekar 2005-ös megalakulása óta az országban egyedülálló módon képviseli az ILLÉS együttes legendás életművét. Ráadásul a zenekar maga mögött tudhatja az ILLÉS együttes tagjainak támogatását is - mutatkozott be honlapján az együttes. 

Az évek során több száz sikeres koncerten hangzottak fel az ILLÉS együttes halhatatlan slágerei a MIEZ előadásában határon innen és túl. Bródy Jánosnak és Szörényi Leventének is megkapták az ajánlását. Ráadásul Bródy most a MIEZ vendége volt legutóbbi miskolci koncertjükön, ami még hitelesebbé tette az emlékzenekar előadását. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!