Ugrás a tartalomra

Családtagjai és barátai köszöntötték a nyolcvanéves Máger Ágnest

Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2024. március 15. péntek 19:18
Gratulációk, jókívánságok, visszaemlékezések és meghitt beszélgetések, vers, zenei művek és vacsora alkották a miskolci festőművész születésnapi meglepetés estélyének gerincét csütörtökön este Miskolcon, a Népkerti Vigadóban.
Fotó: Osztie Tibor

A nyolcvanadik születésnapját ünneplő képzőművész március 14-én (csütörtökön) este 7 órakor nyitott be a barátaival addigra már megtelt Vigadó ajtaján. Nyilván sejtette, hogy mi vár rá, de olyan hosszú és nagy tapsra, mint ami fogadta, láthatóan nem számított. Ahogy lépésenként haladt előre az előtte megnyílt folyosón, barátai egymást követően adták a kezébe a köszöntésére szánt virágokat. – Fantasztikusak vagytok! Nagyon szépen köszönöm mindannyiótoknak, hogy eljöttetek – mondta meghatottan Máger Ágnes a rendezvény nyitó akkordjaként, mielőtt elfoglalta helyét a színpad előtt lévő asztalnál.

A nem sajtónyilvános és meglepetésnek szánt ünnepi eseményt a művész lánya, Végvári Zsófia szervezte meg. – Édesanyám mit sem tudott a neki rendezett estéről, talán nem is sejtette, hogy mi készül addig, amíg pár nappal ezelőtt nem szóltam neki, hogy mindenképpen menjen el fodrászhoz – elevenítette fel a történteket felvezetőjében Végvári Zsófia, amelyben kiemelte, hogy az ünnepség a barátságról, a szeretetről, vagyis az egybegyűltekről szól. 

A rendezvény moderátora Czikora Ágnes volt, aki az esemény elején arra hívta fel a jelenlévők figyelmét, hogy az ínyencségek mellett még sok-sok lelki és szellemi táplálékot tartogat a jelenlévőknek az este. Ezt követően Végvári Zsófiával együtt a következő szavakkal köszöntötték fel egyszerre az ünnepeltet: Drága Mamács! Mági, Mágnes, Ági, Ágnes, Ági néni, Művésznő, Isten éltessen sokáig! Fogadd szeretettel a mai estét!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!