Ugrás a tartalomra

Hétszeres MagyarBrands díjas a COOP

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. április 01. hétfő 16:11
Idén ismét a legkiválóbb hazai márkákat elismerő MagyarBrands díjat vehetett át a COOP március 27-én Budapesten. Az üzletlánc Magyarország egyik legmeghatározóbb hazai tulajdonú kereskedelmi szereplője, amely folyamatos, kiemelkedő teljesítményével már nem először érdemli ki ezt a rangos, független szakmai zsűri által odaítélt díjat.
Forrás: trademagazin.hu

A MagyarBrands Szakértői Bizottsága ezúttal is azon sikeres magyar márkákat rangsorolta, amelyek határainkon is túllépve méltóképpen képviselhetik a hazai vállalkozásokat, számszerűsíthető kritériumok és a GfK Hungária Piackutató Intézet országos fogyasztói kutatása alapján. Az értékelési rendszeren elinduló több mint 3000 márka nagyságrendileg 10-15%-a kerül díjazásra. Az olyan szempontok, mint például a tradíció, a tulajdonosi összetétel, a foglalkoztatás, a reputáció, az identitás, az ismertség és a kedveltség alapján létrejövő legkiemelkedőbb hazai fogyasztói márkák körébe immár hetedik alkalommal választották be az üzletláncot.

A MagyarBrands program immáron kilencedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkákat kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriákban. Igazán sikeresek azok a márkák, amelyek több éven keresztül is magukénak tudhatják az elismerést, és a COOP azon kevés cégek közé tartozik, amely az elmúlt években folyamatosan sikert tudott elérni.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!