Ugrás a tartalomra

Magyar költészet napja a Miskolci Állatkertben

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. április 03. szerda 16:38
Egyedülálló és igazán „szellemes” ötlettel állt elő a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, ugyanis aki elküldi nekik az Állatkertről írt versét, az a magyar költészet napján 100 forintért vásárolhatja meg belépőjegyét.

Légy kreatív, írj egy verset, és lépj be a Miskolci Állatkertbe 100 Ft-os áron – olvasható a Miskolci Állatkert honlapján.

Az intézmény úgy kíván hozzájárulni a magyar költészet napjához, hogy arra buzdít mindenkit, írjon verset az intézményről és/vagy az ott élő állatokról, és küldje el a zooped@miskolczoo.hu email címre, legkésőbb 2019. április 10-én éjfélig. Aki ezt megteszi, az április 11-én 100 Ft-os áron válthatja meg belépőjét a Miskolci Állatkertbe.

A verset beküldőnek a belépés mellett azért is érdemes megadnia teljes nevét és elérhetőségét, mivel a költészet napján kisorsolnak a szerzők közül egy nyertest. Az alkotáshoz pedig segítséget jelenthet az Állatkert weboldala.

A magyar költészet napján a megszokott látványetetések mellett szakvezetés is várja a Miskolci Állatkertbe érkezőket, az Oktatóteremben pedig Juhász Csaba vers- és fotókiállítását nézhetik meg az érdeklődők.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!