Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024.03.19.) Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. március 19. kedd 07:41
Napsütéses idő és tiszta levegő fogadja kedd reggel a dolgukra igyekvőket Miskolcon.
Miskolc napsütéses látképe az Avasról. Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

A Nyugat-Dunántúlon egész nap derült idő valószínű, másutt viszont erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, de a legtöbb helyen így is többórás napsütésre lehet számítani. Ez alól az északkeleti megyék képezhetnek kivételt, ott tartósabb lehet a felhőzet. Csapadék nem valószínű. A Dunától keletre megélénkül, a Tiszántúlon olykor meg is erősödik az északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 13 fok között valószínű. Késő estére 0 és plusz 7 fok közé hűl le a levegő - írja a HungaroMet

Levegőminőség

Miskolcon az időjárás kedvezett a levegőminőség javulásának. Kedd reggel a város szinte minden területén jó a levegő minősége. Még az Avasalján, Görömbölyön és Újdiósgyőrben is megfelelő a levegőminőség. Szennyezettséget egyedül Lyukóvögyben jelez a PM Monitoring Hálózat

Útinform

A Miskolci Városgazda ma reggeli információi alapján: 

Nagy volumenű kátyúzás keretén belül, az alábbi helyszíneken történik munkavégzés,  időjárás függvényében:
Bertalan u.
Szentgyörgy út.
Baross Gábor u.
Forgács A. u.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Áfonyás u. 18.
Bencések útja 79.
Bodrogi Zsigmond u. 9.
Csokonai u. 98.
Erdő sor 12.
Erdő sor 19.
Hajós Alfréd u. 16.
Kavics u. 34.
Koppány u. eleje
Kőműves u. 31.
Medgyessy F. u. 4.
Papszer utca – Mindszent tér 4. előtt
Pillangó u. 12.
Soltész Nagy Kálmán u. 36.
Soltész Nagy Kálmán u. 67.
Zsigmondi u. – Sajószigeti u. kereszteződés
Takta u. 17.

Horoszkóp

Kos

Mindenkinek van olyan rigolyája, amit talán nem tudna megmagyarázni vagy ésszerűvé tenni, mégis ragaszkodik hozzá. Így vagy ezzel te is, és természetes, ha rosszul esik, hogy valaki gúnyt űz belőle. Ne feledd azonban, hogy valószínűleg nem a rossz indulat vezérli, egyszerűen csak fel sem merült benne, hogy egy számodra ennyire fontos dologról van szó.

Bika

Lehet, hogy ma egy kicsit ingerlékeny vagy, és gyorsan fel kapod a vizet, de hamarosan te kerülsz egy kellemetlen szituációba, amikor jól jönne a környezeted megértése. Ha szeretnél erre számítani, akkor te is legyél ma türelmes másokkal, még akkor is, ha ez néha nehezedre esik.

Ikrek

Természetes, ha próbálsz megóvni valakit, aki közel áll hozzád, de időnként a legtöbb, amit tehetsz, ha elengeded a kezét, és hagyod, hogy a maga útját járja. A lényeg, hogy ott állj mellette, amikor szüksége lesz rád, addig pedig engedd, hogy a maga útját járja.

Rák

Fordítsd most a figyelmedet azokra a dolgokra, amik az elmúlt időszakban kissé háttérbe szorultak. Figyelj a belső hangokra, mert ezek segíthetnek megtalálni azt az utat, amin el kell indulnod. Lehet, hogy rá fogsz jönni, hogy végig rossz ösvényen haladtál, és ha a változtatás nem is lesz egyszerű, a felismerés hatására megkönnyebbülsz majd.

Oroszlán

Mindenkinek vannak rossz napjai, csak azért, mert most nem éppen úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnéd, még ne keseredj el. Fogadd el, hogy néha másnak kedvez a szerencse, és koncentrálj azokra a dolgokra, amelyeket a magad erejéből meg tudsz változtatni.

Szűz

Romantikus meglepetést tartogathat a mai nap. Ha még keresed a szerelmet, ma találkozhatsz valakivel, akitől izgalmas híreket hallasz, és ez a véleményedet is megváltoztathatja valakiről, aki egy ideje már kitüntet a figyelmével. Lehet, hogy itt lenne az ideje egy esélyt adnod neki.

Mérleg

Keményen dolgozol, alaposan ki is fáradsz, de úgy érzed, a most befektetett energia és a plusz munkák, amiket elvállalsz, hosszabb távon segítenek majd megvalósítani a terveidet. Ne hagyd, hogy bárki elvegye a kedvedet, sikeres vagy abban, amit csinálsz. Ha nem kételkedsz, el is érheted a céljaidat.

Skorpió

Mindennek meg van a maga helye és ideje. Lehet, hogy valami zavar, de nem ma lesz a megfelelő alkalom arra, hogy belemenj egy konfliktusba. Ez nem jelenti azt, hogy a szőnyeg alá kellene söpörnöd a problémát, de egyelőre foglalkozz a fontosabb dolgokkal, és egy alkalmasabb pillanatban térj vissza a kérdésre.

Nyilas

Ha egyszer már véleményt foglaltál valami mellett, akkor tartsd is ahhoz magadat, még akkor is, ha valakinek határozottan nem tetszik az álláspontod. Ne menj bele komolyabb vitába, de ne is hagyd, hogy valaki csak azért fogadtasson el veled valamit, mert az életed bizonyos területei fölött hatalma van. A gondolataidat nem irányíthatja senki.

Bak

Sok mindent elterveztél mára, de már a reggeli órákban világossá válik, hogy nem jut majd mindenre időd. Ahelyett, hogy elkeseredetten feladnál mindent, inkább vágd rövidebbre a teendők listáját, de amit rajta hagysz, annak mindenképpen járj a végére. Délutánra már kicsit fellélegezhetsz, és talán egy kis romantikára is jut idő.

Vízöntő

Nem tudsz parancsolni a szívednek, és minden előzetes tervedet felborítja egy hirtelen jött ötlet, ami csak egy szerelmesnek tűnhet racionális választásnak. Ha ez téged boldoggá tesz, akkor élvezd ki a pillanatot, egy másik ember iránt érzett mély érzelem talán megmagyarázhatatlannak tűnik mások előtt, de ez lehet most a legfontosabb a kettőtök életében.

Halak

Komolyan foglalkoztat egy probléma, és nem is nagyon tudsz most másra koncentrálni. Amíg nem tudsz változtatni a dolgon, addig ne aggódj fölöslegesen, mert csak az életed többi területén is gubancot okozol, ha pedig lehetőséged van cselekedni, akkor ne habozz, így a lehető legrövidebb ideig hátráltat majd ez a kérdés az előrelépésben.

Forrás: Bien

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!