Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2024.09.07.): Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 07. szombat 07:38
Szombaton még nyárias lesz az idő, de gomolyfelhők már feltűnhetnek az égen és helyenként eshet is - igaz, a meteorológia utóbbinak azért nem nagy az esélye.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

A HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzése szerint szombaton a reggel még felhős tájakon is szakadozik, gomolyosodik a felhőzet, és általában gomolyfelhős, napos idő várható. A felhőképződés azonban az ország középső felében egyes részeken erőteljesebb maradhat. Helyenként zápor, kis eséllyel zivatar is kialakulhat. A délkeleti szelet napközben élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között alakul. Késő estére 19 és 25 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

Városszerte kiváló a levegő minősége szombat reggel - írja a pmmonitoring.hu.

Horoszkóp

Kos
Ha az elmúlt időszakban nem menekültél el a nehezebb helyzetek elől, hanem bátran szembenéztél velük, akkor annak most meg lesz az eredménye is: a jutalmad a várakozásaidat is felülmúlhatja, de ne szégyenkezz, hiszen megdolgoztál érte.
Bika
Valaki megpróbálja letörni a kedvedet, de nem jár különösebben nagy sikerrel, hiszen nem talál nálad támadási felületet. A rosszindulatú megjegyzései pedig nem mennek sokra, hiszen könnyedén lepörögnek rólad.
Ikrek
Ha valaki mindig bajba kerül, akkor egy idő után el kell gondolkodnod azon, hogy a hiba talán nem a külvilágban, hanem éppen, hogy benne van. Szép dolog, ha segíteni próbálsz, de nem a te feladatod megmenteni azt, aki magáról sem gondoskodik.
Rák
Lehet, hogy nehezen ereszt az ágy, mégsem érdemes az egész napot lustálkodással tölteni, szervezzetek inkább valami aktív programot, amivel kikapcsolódhattok. Ez nem csak a kapcsolatotoknak tesz jót, az önbizalmadat is megerősítheti.
Oroszlán
Túl sok mindent akarsz egyszerre, és ennek lehet, hogy az lesz a vége, hogy a legfontosabb dolgokat veszíted el. Mérlegelj, hogy mi az, ami nem várhat holnapig sem, és vedd őket előre a sorban. Ha ezeket már biztos helyen tudod, koncentrálhatsz másra is.
Szűz
Izgatottan várod, hogyan alakulnak körülötted az események, mert tudod, hogy ez nagy hatással lesz arra, ahogyan a közeljövőben a dolgaid alakulnak majd. Ha neked már nincs hatásod az eseményekre, akkor görcsös várakozás helyett próbálj meg lazítani egy kicsit.
Mérleg
Végre learathatod az elmúlt hetek kemény munkájának a gyümölcsét, és a sikereid ahhoz is erőt adnak, hogy a további feladataidat elvégezd. Nem lesz könnyű dolgod, de most úgy érzed, semmi sem állíthat majd meg.
Skorpió
Egy őszinte beszélgetés mindig segíthet tisztázni a dolgokat, de csak akkor, ha mindenki uralni tudja az indulatait, és senki nem kezd vádaskodásba, vagy nem kezd el személyeskedni. Minél kényesebb a helyzet, annál fontosabb, hogy nyugodt maradj.
Nyilas
Jó tempóban haladsz a terveid megvalósítása felé, de most még nincs itt az ideje a pihenésnek. Ha nem akarsz elcsúszni, mindenképpen bizonyítanod kell, hogy akkor is hasonlóan jó tempóban teljesítesz, amikor nem vagy nyomás alatt.
Bak
Úgy érzed, le kell nyűgöznöd a környezetedet, és úgy akarsz szerepelni, hogy az mindenkinek megfeleljen. Ez azonban nem csak lehetetlen, de fölösleges is. Elsősorban magadnak tartozol elszámolással.
Vízöntő
Lehet, hogy kicsit most lentebb kell adnod az igényeidet, mert nem minden az elvárásaidnak megfelelően alakul. Nincs azonban még minden veszve, hamarosan lehetőség kínálkozik arra, hogy ugyan keményebb munkáért cserébe, de jobban alakuljanak a dolgaid.
Halak
Vannak titkok, amelyek jobb, ha rejtve maradnak. Amit meg kell tudnod, azt idővel úgy is megtudod, ne feszegess olyan ajtókat, amelyek most még jobb, ha zárva maradnak, különben olyasmit szabadíthatsz magadra, amivel még nem akartál szembesülni.

Forrás: bien.hu

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!