Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2023.04.017.) - Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. április 17. hétfő 07:40
Az időjárás-jelentés és a horoszkóp is egyetért valamiben a mai nap kapcsán: gyűlnek a felhők a fejünk fölött.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint hétfőn a déli, kora délutáni óráktól a záporok mellett - nagyobb eséllyel az ország délkeleti felén - zivatarok is kialakulhatnak. Az erősebb gócokat intenzív csapadék, kisebb méretű jég (~1 cm jégátmérő), illetve átmeneti szélerősödés kísérheti. Vármegyénkben az elsődleges veszélyforrásta villámlás jelentheti az OMSZ szerint. 

Levegőminőség 

Városszerte jó a levegő minősége - derül ki a pmmonitoring.hu hétfő reggeli adataiból. Csupán egy ponton, Szirmán született valamivel gyengébb eredmény: itt a levegőminőséget "megfelelő" kategóriába helyezi a portál.

Horoszkóp

Kos

Hiába tart már egy ideje az új gyakorlat, te úgy érzed, mégsem tudod megszokni azt, hogy átalakultak körülötted a dolgok. Lesz, ami sohasem lesz a régi, de sok olyan dolog is van, ami jobb lett a változás által.

Bika

Rugalmasan állsz egy problémához, és ahelyett, hogy azon gondolkodnál, ki volt a hibás, azt próbálod megtalálni, hogy juthatsz a leggyorsabban a megoldás felé. Ezt a hozzáállást a környezeted is értékeli majd, és hálás lesz érte neked.

Ikrek

Válaszra vársz valakitől, aki talán még nem döntötte el, hogyan reagáljon arra, amit te felvetettél. Azt viszont tudod, hogy a lehető legjobb utat választottad, és mindent megtettél azért, hogy az illető úgy döntsön, ahogyan azt te szeretnéd.

Rák

Nem minden alakul az elképzeléseid szerint, és azt is tudod, hogy ki az, aki úgy keverte a kártyákat, hogy a te terveid dugába dőljenek. A bosszú érzése azonban nem vezet semmi jóra, legfeljebb téged emészt fel a dolog.

Oroszlán

Fontos, hogy ne csak meghallgass ma valakit, de próbáld meg is érteni, hogy mi az, amit mondani szeretne. Ha odafigyeltek egymásra, és értelmes párbeszédre törekszetek, akkor mindketten sokat profitálhattok ebből a dologból.

Szűz

Amikor utólag tekintesz vissza valamire, hirtelen minden sokkal világosabbnak látszik, és azt is megérted, mi miért történt úgy, ahogyan történt. Lehet, hogy ezt a helyzetet már nem tudod megváltoztatni, de legközelebb tapasztaltabb lehetsz.

Mérleg

Meg kell tanulnod együtt dolgozni valakivel, akivel pedig nem szívesen vagy egy légtérben sem. Most azonban félre kell tenned ezeket az érzéseket, mert tudod, hogy az elutasítással olyan sokat veszítenél, amit most nem engedhetsz meg magadnak.

Skorpió

A dolgok nem véletlenül alakulnak úgy, ahogyan, és csak azért, mert te most még nem látod a nagyobb összefüggéseket, még nem jelenti azt, hogy ne egy nagyobb terv részei lennének azok az apró események, amelyek most történnek veled.

Nyilas

Valaki megígéri, hogy elintéz néhány dolgot neked, de nem vagy meggyőződve arról, hogy rábízhatod az ennyire fontos teendőket. Jobban teszed, ha magad is utána jársz annak, mi hogy alakul.

Bak

Nem sokáig tudod már fenntartani a látszatát a békességnek, és félsz, hogy hamarosan össze fog roppanni valami, a kis repedésen keresztül pedig egy egész áradatnyi probléma szakadhat át. Jobb, ha inkább óvatosan engeded ki a dolgokat a szelepen.

Vízöntő

Egyszerre kell több helyen is helyt állnod, és maga a nyomás is megakadályozhat abban, hogy úgy teljesíts, ahogyan szeretnél. Figyelj oda arra, hogy el tudd engedni a feszültséget.

Halak

Ha meg kell osztanod valamit valakivel, akkor az mindig feszültséget teremt, de csak rajtatok múlik, hogy ezt hogyan kezelitek. Ha mindketten rugalmasak és nyugodtak maradtok, senki nem sérül majd ebben az érzékeny helyzetben sem.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!