Ugrás a tartalomra

A Mobilmánia Vikidál Gyulával érkezik Miskolcra

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 13. kedd 15:34
Szeptember 18-án, vasárnap este 8 órakor a Gárdonyi Géza Művelődési Ház parkjában lép színpadra a Mobilmánia Vikidál Gyulával.

Sikeres nyári portyák – Barba Negra, Agárdi Popstrand, Tabán, Alsóörs, Hajdúnánás – után ősszel is folytatja koncertsorozatát a Mobilmánia. Azon kevés bulik között, ahol Vikidál Gyula is fellép az idényben, szerepel a miskolci koncert is – ide egyenesen Erdélyből, Déváról érkezik a csapat. A koncert szeptember 18-án, vasárnap este 8 órakor kezdődik a Gárdonyi Géza Művelődési Ház parkjában. Kapunyitás 19:30-kor. 
 



A Mobilmánia zenekar 2008-ban, Zeffer András ötlete alapján alakult meg. Azóta több százezer kilométert utaztak, és léptek fel szerte az országban. 13 év alatt készítettek 4 stúdióalbumot - amiből az egyiket Fonogram-díjjal jutalmazták -, 4 koncert CD-t, 4 koncert DVD-t. A zenekar adta ki a világ első 3 dimenziós koncertfilmjét Blu-Ray és mozifilm formájában is. Készítettek egy dupla, kétnyelvű Best Of válogatás lemezt is. Legújabb büszkeségük a Bajnok & Zefi 40 című jubileumi dupla lemez, 40 dallal, amin a magyar rockszakma nagyjai is közreműködnek. Az album mostanra aranylemez lett.

Jegyet vásárolni ITT lehet, valamint személyesen a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), a koncert napján a helyszínen.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!