Ugrás a tartalomra

A MÜHA Klub októberben is nagyot üt

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 08. vasárnap 10:01
A Müha Klub új, őszi szezonjának vendégei a Németh Juci és G. Szabó Hunor duó lesznek.

A Müha Klubok az elmúlt években nagy sikert arattak a közönség körében, hiszen összehozták a rajongókat rajongásuk tárgyával. A Miskolci Kulturális Központ azért gondolta, hogy elindít egy ilyen klubot, mert egyrészt hiánypótló a miskolci zenei programpalettán, másrészt itt a zenekarokat új oldalukról ismerhetjük meg. 

Az akusztikus áthangszerelés mellett egy koncertre hangoló beszélgetés is segíti az „ismerkedést”, azaz talán még jobban rajongóközelbe hozhatja a fellépő zenészt vagy zenekart. Ilyen lesz a mostani is október 3-án, csütörtökön este nyolctól, ahol Németh Juci és G. Szabó Hunor vendégeskednek majd a Müha Kávézóban. Németh Juci nevéhez olyan slágereket köthetünk, mint a ’68 és a Csinálj sok-sok gyermeket! az Anima Sound Systemtől, vagy a Szívemben bomba van, amit Kiss Tibivel együtt énekelnek a Budapest Bárban. 

Rendszeres vendége a Kispál és a Borznak, a Nemjucival hét éven keresztül korbácsolta fel rejtett rocker énünket. G. Szabó Hunor jazzdobos, énekes-gitáros, zeneszerző, a The Qualitons zenekarral maradandót alkotott a funk-rock-experimentális zene, Borbély Műhellyel a jazz, valamint a nép- és világzene területén, emellett a színházi szakmában is jártas zeneszerző. Ők ketten a magánéletben is egy párt alkotnak, és most már több mint két éve együtt is színpadra lépnek. Műsorukban saját szerzeményeik mellett múltbéli kedvenceikből is válogatnak, amiket saját ízük szerint izgalmas, változatos hangszerelésben adnak elő.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!