Ugrás a tartalomra

Rohamosan fogynak a jegyek! Le ne maradjon!

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. április 01. hétfő 11:14
A Miskolci Szimfonikus Zenekar Mesefilmfónia című koncertje ugyan június 29-én lesz, tehát csak több hónap múlva, mégis érdemes mihamarabb beszerezni rá a jegyeket, mert már több mint négyszázat eladtak a mintegy kétezerből.

Éppen ebben a pillanatban kelhetett el a négyszáztizenegyedik jegy..., a négyszáztizenkettedik..., a négyszáztizenharmadik...

A Filmfónia alkotói ezúttal a gyerekeket varázsolják elA Miskolci Szimfonikus Zenekar minden évre tartogat egy-egy monumentális, egyszerre több ezer nézőt szórakoztató nagykoncertet, országosan ismert szrokkal és világszínvonalú koncerttechnikával. 2019-ben sem lesz másképp!

A szimfonikusok idei évre tartogatott showja minden eddiginél nagyobb és látványosabb lesz. A Miskolci Generali Arénába június 29re jegyet váltó családok magával ragadó utazáson vehetnek részt, ahol egyik kalandból a másikba csöppennek, lenyűgöző hang- és látványvilágban.

A világ legismertebb mese- és fantasy filmjei elevenednek meg, nemcsak a filmvásznon, hanem élőben, életnagygban is. Jön a Mesefilmfónia! A miskolci Generali Aréna egy estére Magyarország legnagyobb mozitermévé változik. A színpad hátterét 14 méter széles, és az Aréna teljes magasságát kitöltő, gigantikus, nagfelbontású LED-felület adja, tűéles képpel, világszínvonalú miségben.

Az emeletes óriásszínpad teljes szélességében, a Sportcsarnok teljes magasságában elevenednek meg tehát a világ legkedveltebb mese- és fantasy filmjei, miközben a mindenki által ismert dallamok szólnak élőben, szimfonikus, nagzenekarral.

Az igazi koncertélményről Magyarország legismertebb musicalénekesei gondoskodnak, akik a zenekarral közösen adják elő a csodálatos filmbetétdalokat. A hangeffektekről és a mesefilmek élő szereplőinek megjelenéséről külön stáb gondoskodik, hogy az élmény igazán különleges legyen ezen az estén. A hangzást speciálisan erre az estére tervezett hangrendszer biztosítja, mely a hagyományostól eltérően, körülöleli a közönséget, így valóban moziteremben érezhetjük magunkat. Csak egy kicsi nagyobban.

Az est dirigense Werner Gábor, Virtuózok című televíziós vetélkedő zenei vezetője lesz, akit a Filmfónia 2.0 és a Hooligans Symphonic koncerteken már megismerhetett a miskolci közöng2019-ben részesei lehenk egy igazi 21. századi, multimédiás szuperkoncertnek. A koncert fő támogatója a Magyar Telekom Nyrt.

MeseFilmfónia

2019. június 29. szombat 18.00

Generali Aréna, Miskolc

Miskolci Szimfonikus Zenekar

Ének: Jancsó Dóra, Varga Andrea, Cselepák Balázs

Közreműködik a Fráter Kórus

Vezényel: Werner Gábor

Műsorvezető: Kautzky Armand

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!