Ugrás a tartalomra

Simon Gábor: Szabolcs számíthat a támogatásomra!

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. október 01. péntek 17:37
A politikus gratulált Szilágyi Szabolcsnak, akit támogatásáról biztosított, ő maga pedig Miskolc és térségének fejlődéséért kíván tovább dolgzoni. 



Facebook-oldalán reagált Simon Gábor országgyűlési képviselőjelölt az előválasztáson első fordulójának helyi eredményeire. „Harmincnyolc százalékos eredményt értem el, ami közel duplája annak, mint amit az engem támogató miniszterelnökjelölt elért” – kezdi Simon Gábor, aki köszönetet mondott a választópolgároknak a felé irányuló bizalomért és szeretetért, valamint a támogató szavakért és a szavazatokért.

Ugyancsak megköszönte az aktivisták emberfeletti munkáját, amivel a kampányát segítették. „Dolgozom tovább Miskolc és térségének fejlődéséért” – tette hozzá. 

- A végleges eredmények alapján, Szilágyi Szabolcsnak lesz lehetősége arra, hogy megküzdjön a Fidesz jelöltjével. Gratulálok Szabolcsnak, a küzdelmében számíthat a támogatásomra! – hangsúlyozta Simon Gábor.

Simon Gábor. Fotó: Horváth Csongor


Az előválasztás Borsod-Abaúj-Zemplén megyei eredményeire rátérve kiemelte, külön öröm számára, hogy a megyében az MSZP-Párbeszéd nyerte az előválasztást, „így Dr. Varga László, Kiss Sándor és Jézsó Gábor MSZP-s képviselőjelöltek fogják leváltani a Fidesz helyi embereit jövő áprilisban!” – zárul Simon Gábor Facebook-posztja. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!