Ugrás a tartalomra

Ittasan rátámadt gyermeke tanárnőire

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. október 21. hétfő 11:51
A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki ittas állapotban az iskolaudvaron rátámadt gyermeke osztályfőnökére és az igazgatónőre.

A vádlott 2023. szeptember közepén a délutáni órákban, ittasan a borsodi településen lévő általános iskola udvarán szóváltást kezdeményezett a fia osztályfőnöknőjével azért, mert azt feltételezte, hogy korábban gyermekét bántalmazták az osztálytársai. Szidalmazta a tanárnőt, majd több alkalommal, kézzel meglökte - számolt be portálunknak közleményben Jogg Zsolt főgyészségi ügyész, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség Vádképviseleti és Büntetőbírósági Ügyek Osztályának helyettes szóvivője. 

A vita után röviddel odament az igazgatónőhöz, őt is felelősségre vonta, szitkozódva, illetőleg jobb kézzel, többször a bal vállánál meglökte - teszi hozzá a közlemény.

A pedagógusok, akik közfeladatot ellátó személynek minősülnek, a cselekmények következtében nem sérültek meg. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott - tudtuk meg. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!