Ugrás a tartalomra

Vacsoraszínházi előadások Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. március 29. kedd 15:10
Vacsoraszínház címmel új sorozat debütál április 8-án a Népkerti Vigadóban. A nagypolgári stílusú étterem előadássorozatán hamisítatlan színházi élményt és egyedülállóan megkomponált ízkavalkádot élhetünk át olyan kiváló művészek társaságában, mint Gregor Bernadett, Hajdú Steve, Vándor Éva, vagy épp Kautzky Armand. A könnyed szórakozásról és a séf által gondosan összeállított vacsoráról immár egy gombnyomásra gondoskodhatunk Miskolcon is.
Fotók: miskolcivigado.hu

Minden, ami egy tökéletes estéhez kell: fenséges falatok, könnyed szórakozás, hangulatos miliő! A jó hír, hogy ehhez már nincs szükség arra, hogy összeegyeztessük a programokat, a szervezők ezt megteszik helyettünk. Az új műfaj neve vacsoraszínház, ahol minden adott egy varázslatos estéhez!

Kulináris élvezetek megkomponálva

A Népkerti Vigadó vacsoraszínházi előadásait megelőzően az étterem séfje felel azért, hogy a vendégek kíváncsisága és kalandvágya is szárnyra keljen. A könnyed színházi programot megelőzően egy háromfogásos vacsorával hangolódhatnak a vendégek, az ízek pedig olykor a téma pikáns vagy épp lágy vonásaihoz is igazodnak.

Színház karnyújtásnyira

Az első vacsoraszínházi est darabja bővelkedik majd csípős, vagy épp pikáns vonásokban is, a nyitány ugyanis igencsak provokatív lett. A Se veled se nélküled című darabban Gregor Bernadett és Szarvas Attila egy szenvedélyes házasság évtizedein vezetnek bennünket végig: szenvedély, hűtlenség, megbocsátás, egymásra találás viharos kavalkádja játszódik majd le előttünk, csupán pár lépésre az asztalunktól. A se veled, se nélküled című darab igazán átütő színházi élménynek ígérkezik! Ahogy a folytatás is. A vacsoraszínházi sorozatban vendégül látják még az Abba musicalből és a Drága örökösökből ismert Hajdú Steve-et, a Shirley Valentine-t megszemélyesítő Vándor Évát, de érkezik az ország kedvenc titkosügynök orgánuma, Kautzky Armand is, aki Hűvösvölgyi Ildikóval felel azért, hogy a nagypolgári miliőt a századforduló örökzöld dallamai töltsék be.

Újabb kulturális találkozóhely Miskolcon

A szervezők elmondása szerint a vacsoraszínházi esték sorozat egy új műfajt kíván meghonosítani Miskolcon. A kultúra tehát egy újabb arcát lebbenti fel a miskolciak előtt, hiszen miért ne lehetne a színházi, a kulináris és a társasági kultúrát olyan egységként a közönség elé tárni, amely harmonikusan kiegészíti egymást és pillanatok alatt több érzékünket is meghódítja? Ezt talán érdemes kipróbálni!

Bővebb információ a programokról ITT érhető el.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!