Ugrás a tartalomra

Teltházas hosszúhétvégét zárt a miskolci turizmus 

minap.hu / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2024. április 02. kedd 16:44
A tapolcai fürdők és Lillafüred is csakúgy vonzotta az idelátogatókat a húsvét során.
Kinyitott a Csónakázó-tó is Miskolctapolcán | Juhász Ákos képgalériája

Rendkívül népszerűnek bizonyult az idelátogatók körében az idén újonnan megnyitott miskolctapolcai Csónakázó-tó. Az elmúlt években átépített őspark miliője mellett a kora nyárias időjárás is garantálta a kellemes hangulatot.
 
Tíz-tíz vadonatúj csónak és vízi bicikli várta az városrészbe ellátogatókat – tudta meg a Miskolc Televízió a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetőjétől. Judit Németh stábunknak elmondta: a hosszúhétvége olyannyira jól sikerült, hogy az eszközök száma a megmutatkozó igény alatt maradt.

Mint azt hangsúlyozta: amint az időjárás a hét eleji hidegfront továbbállásával kedvezőbbre fordul, a szolgáltatás újra elérhetővé válik – mindennap 11-től 18 óráig. Hozzátette: az egyik csónakot esküvők, családi ünnepek és egyéb rendezvények alkalmából kollégáival a kívánalmaknak megfelelően tudják feldíszíteni. 

Németh Judit elárulta: a Barlangfürdőben időszakos le kellett engedniük a rácsot, ami azt jelentette, hogy több órán keresztül teltházzal üzemeltek az elmúlt napokban. Ám nem csupán a 750 fő befogadására alkalmas létesítményben hemzsegtek a fürdőzők – az Ellipsum Élmény és Strandfürdő is rengetegen fordultak meg, ahol gyermekfoglalkozások, tojásfestés és „nyuszifitnesz” mozgatta át kicsiket és nagyokat.

Ahogy azt az ügyvezető stábunkkal megosztotta, idén márciusban kétszer annyian keresték fel az Ellipsumot, mint tavaly ilyenkor: 7-ről 14 ezerre ugrott a látogatói létszám. Belföld mellett érkeztek látogatók Szlovákiából és Romániából. 

A Hotel Palota Lillafüred is közel teltházas napokon van túl. Darab Dóra front office és értékesítései vezető számolt be televíziónknak arról, milyen élménydús programokkal készültek vendégeiknek: gasztronómiai rendezvények, barlanglátogatás, kisvonatozás, pisztrángozás, libegő- és állatkert-látogatás volt terítéken. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!